Saturday, February 25, 2012

Θα πάρετε έναν... "Sexpresso"???

Συνωστισμός σε μπαρ στην Ιταλία και αν διαβάσετε παρακάτω θα καταλάβετε γιατί...




Δεν είναι η ποιότητα του καφέ και η γεύση των απεριτίφ που προκαλούν… κοσμοσυρροή μέσα και κυκλοφοριακά προβλήματα έξω από το μπαρ «Le Cafe» στην ιταλική πόλη Bagnolo Mella...



Είναι οι… αποκαλυπτικές (επιεικής ο χαρακτηρισμός) εμφανίσεις της ιδιοκτήτριας Λάουρα Μάγκι που κάνουν τους άνδρες θαμώνες να… σχηματίζουν ουρά.

Εκατοντάδες άνδρες περνούν από το «Le Cafe» μέρα και νύχτα αφήνοντας τα αυτοκίνητά τους διπλοπαρκαρισμένα στους γύρω δρόμους. Το πρόβλημα έχει πάρει τέτοια έκταση που η δήμαρχος της πόλης ανακοίνωσε πως θα λάβει έκτακτα μέτρα ειδικά για την περιοχή!

Το καφέ μπαρ της 34χρονης αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου για τις γυναίκες της πόλης, αλλά η ίδια δεν ενοχλείται. «Αν οι άνδρες έρχονται, εγώ τι μπορώ να κάνω»; διερωτήθηκε ενώ ήταν καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή- καθώς έχει γίνει διάσημη! «Ξέρω πως στεναχωρώ τις γυναίκες αλλά αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Δεν είναι δικό μου λάθος ένα οι άνδρες θέλουν να έρχονται για ένα ποτό στο μπαρ μου», είπε και πρόσθεσε πως κάποιοι θαμώνες έρχονται ακόμα και απόσταση 70 μιλιών!



Στους τοίχους του «Le Cafe» είναι κρεμασμένες φωτογραφίες της Μάγκι με μπικίνι, από τις διακοπές της ενώ έχει 50.000 «φίλους» στο Facebook.



Πολλές από τις γυναίκες της πόλης πάντως έχουν εκφράσει έντονα παράπονα. «Είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο», είπε μία, «αυτή η πόλη είναι ήσυχη και αξιοσέβαστη, τώρα μας ξέρουν σε όλη τη χώρα λόγω της… ελαφριάς αμφίεσης στο συγκεκριμένο μπαρ».

Η δήμαρχος της πόλης δήλωσε πως έγιναν πολλά παράπονα από γυναίκες για το μπαρ αυτό και πως η δημοτική αρχή εξετάζει τι μπορεί να κάνει για τη δημόσια τάξη.



«Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τους άνδρες από το να πηγαίνουν στο μπαρ, προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα για το πώς δείχνει ή ντύνεται. Ασφαλώς όμως απαγορεύω στον άνδρα μου να πηγαίνει», είπε.


The pla-NET



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment