Sunday, February 12, 2012

Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Εύκολο το ΟΧΙ

Όλοι εδώ βρισκόμαστε μπροστά από..
. μεγάλα διλήμματα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο βομβαρδισμός ενός κόσμου που βρίσκεται σε απόγνωση, ζητούν από όλους μας να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας» δήλωσε πριν από λίγο η Ντόρα Μπακογιάννη.


«Αντιλαμβάνομαι την πίεση για το όχι», είπε και πρόσθεσε «ότι δεν είναι τυχαίο ότι τα έδρανα της ΝΔ είναι σήμερα άδεια. Το πρόβλημα είπε είναι πρωτίστως πολιτικό γιατί τα κόμματα δεν διδάχθηκαν τίποτα από την κρίση»

Η κα Μπακογιάννη επανέλαβε τη θέση της για την αδυναμία της κυβέρνησης να προχωρήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές « η κυβέρνηση» είπε, «δεν μπορούσε και δεν ήθελε να συγκρουστεί με τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ. Αυτή την αλήθεια πρέπει να αναγνωρίσουμε εάν δεν θέλουμε να έρθουμε στη βουλή για να συζητήσουμε το τρίτο μνημόνιο».

Κατηγόρησε τη ΝΔ για παλινωδίες και όπως είπε «το αποτέλεσμα είναι ότι ένας κόσμος ολόκληρος πίστευε ότι υπήρχε μαγικός τρόπος να μείνουν τα πράγματα ως είχαν και να υπάρχουν και λεφτά».

Χαρακτήρισε κακή τη δανειακή σύμβαση, γιατί όπως είπε η Ελλάδα δεν είχε αντιπρόταση. Όμως όπως πρόσθεσε αν η σύμβαση δεν ψηφιστεί από το κοινοβούλιο αύριο το πρωί δεν θα υπάρχουν χρήματα και τόνισε ότι μπορεί επέλθει το μοιραίο για τη χώρα.

24ωρο

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment