Monday, February 27, 2012

Άνιστον: Ο Θερού είναι παγοκολώνα!

Πολύς ντόρος έχει γίνει για την διάσημη ηθοποιό η οποία ζει τον έρωτά της –και ανοιχτά πια- με τον νέο της αγαπημένο.


Φαίνεται όμως, ότι ήρθε ο καιρός να τον ξεμπροστιάσει…

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) εμφανίστηκε στην εκπομπή «Good Morning America» και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) προχωρώντας μάλιστα σε… σοβαρότατες αποκαλύψεις προσωπικού περιεχομένου....



«Είναι ο πιο ψυχρός, παγωμένος και ξερός άνθρωπος που γνωρίζω. Προσπαθώ να τον ζεστάνω, αλλά…», αποκάλυψε η 43χρονη Άνιστον μιλώντας για το αγόρι της, και σχεδόν τη… λυπηθήκαμε.

Σε πρόσφατη πρεμιέρα της ταινίας Wanderlust η Τζένιφερ Άνιστον εμφανίστηκε φορώντας ένα δαχτυλίδι με το όνομά της επάνω, ίδιο με αυτό που φορούσε ο αγαπημένος της.

http://www.i-diadromi.com/
Σε πρόσφατη πρεμιέρα της ταινίας "Wanderlust"
η Τζένιφερ Άνιστον εμφανίστηκε φορώντας
ένα δαχτυλίδι με το όνομά της επάνω,
ίδιο με αυτό που φορούσε ο αγαπημένος της.
Στη συνέχεια βέβαια αποκατάστησε την τιμή του ως προς τα επαγγελματικά. «Είναι σπουδαίος ηθοποιός», ξεκαθάρισε η Τζεν στην παρουσιάστρια, Λάρα Σπένσερ (Lara Spencer) και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Η κουβέντα έγινε με την αφορμή της προώθησης της ταινίας «Wanderlust» (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) όπου οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν και στα γυρίσματα της οποίας πιστεύαμε ότι γνωρίστηκαν. Δεν ισχύει, όμως, κάτι τέτοιο, όπως μας λέει η Τζεν.

Τζάστιν γράφει το δαχτυλίδι που φορά ο Θερού στο δάχτυλό του. Τζένιφερ γράφει στο αντίστοιχο της αγαπημένης του. Μήπως είναι και αυτά ένα είδος βέρας ; Ποιος ξέρει....

http://www.i-diadromi.com/
"Τζάστιν" γράφει το δαχτυλίδι
που φορά ο Θερού στο δάχτυλό του.
"Τζένιφερ" γράφει στο αντίστοιχο της αγαπημένης του.
Μήπως είναι και αυτά
ένα είδος "βέρας"; Ποιος ξέρει....
«Τίποτε δεν έγινε σε αυτή την ταινία. Όλα είναι φήμες. Γνώριζα τον Τζάστιν πολλά χρόνια και έτσι ήμασταν και στα γυρίσματα», ξεκαθαρίζει η Άνιστον λες και θέλει να μην την πουν «αντροχωρίστρα» καθώς εκείνη την περίοδο, ο Θερού λέγεται ότι είχε ακόμη δεσμό με την επί χρόνια πρώην αγαπημένη του.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι η Άνιστον έχει ζήσει το «χτύπημα» από πρώτο χέρι όταν ο πρώην σύζυγός της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) την άφησε για την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) την οποία γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας «Ο κύριος και η κυρία Σμιθ» το 2005.

Ζωή Κίττα

www.womenonly.gr



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment