Friday, February 24, 2012

Πέντε ατάκες που μπορούν να καταστρέψουν μια σχέση

Πέντε ατάκες που μπορούν να καταστρέψουν μια σχέσηΑν θέλετε να σώσετε τη σχέση σας, φροντίστε να μη τις πείτε...





Είστε αφοσιωμένες στη σχέση σας και τρέμετε τη στιγμή που θα σας παρατήσει; Λάθος. Το άγχος θα σας κάνει σίγουρα να πείτε κάτι που θα καταστρέψει τη σχέση σας και μετά θα κατηγορείτε τον εαυτό σας. Σας δίνουμε μερικές ενδεικτικές ατάκες για να μην αναρωτιέστε τουλάχιστον τι έφταιξε ο καλός σας έγινε Λούης, πήρα τα κοστούμια, είπε ότι θα πάει για τσιγάρα και δεν γύρισε ποτέ.



1. «Μωρό μου η κολλητή μου είναι η μαμά». Θα φύγει γιατί θέλει εσάς και όχι να γίνονται ραπόρτο στη γειτονιά όσα συμβαίνουν στη σχέση.

2. «Ρε αγάπη δες το περιοδικό με τα νυφικά να μου πεις ποιο προτιμάς». Αν δεν σας έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου είναι για κάποιο λόγο, αν προσπαθήσετε να το εκβιάσετε, στο τέλος θα «βιάσετε» τη σχέση σας.

3. «Εσύ πληρώνεις; Θα πάρω δύο τσάντες Chanel». Είπαμε είναι κουβαρντάς, αλλά όχι χαζός.

4. «Οι φίλες μου λένε ότι δεν είσαι και ο προικισμένος άντρας του κόσμου». Πριν προλάβετε να τελειώσετε την πρόταση σας θα έχει γίνει καπνός. Μην προσβάλετε ποτέ ένα άντρα για το «μέγεθος» του. Όσο άνετος και να είναι δεν θα το αντέξει.

5. «Αγάπη γιατί άλλαξες τον κωδικό του Facebook;». ΟΚ τον κατασκοπεύετε. Πρέπει να του το πείτε κιόλας; Κανένας άντρας δε θέλει να ξέρει ότι δεν εμπιστεύεστε.


queen.gr




ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment