Sunday, February 26, 2012

Δωδεκάχρονη έγινε φίλη με ρινόκερο!

http://lh4.ggpht.com/-onf1zItJav8/Tesq04QZnwI/AAAAAAAAKZk/ZqIVnY2A7Jw/image_thumb%25255B1%25255D.png?imgmax=800Ο μικρός ορφανός ρινόκερος που τον ονόμασαν Μαξ...


είχε βρεθεί να τριγυρνά στη περιοχή της Laikipidia της Κένυας. Μεταφέρθηκε στο κέντρο αποκατάστασης στην Ol Pejeta Conservancy, πριν από τρία χρόνια όπου και γνωρίστηκαν με την μικρή Elizaveta Tishchenko, η οποία επισκεπτόταν τότε την χώρα.







Αν και οι ρινόκεροι φημίζονται για την επιθετικότητα τους ο Μαξ φαίνεται να διαφέρει και έδειξε ιδιαίτερη συμπάθεια στη Elizaveta. Η τελευταία μαζί με τους γονείς της είχε επισκεφτεί το πάρκο που είχαν μεταφέρει τον ρινόκερο και οι υπεύθυνοι τους είχαν μιλήσει για την ύπαρξή του. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στο πάρκο αντιλήφθηκαν ότι ένας λευκός ρινόκερος τους ακλουθούσε καθ' όλη τη διάρκεια. Στην αρχή δεν είχαν δώσει κάποια σημασία μιας και οι ρινόκεροι δεν φοβούνται τη παρουσία των τζιπ, οπότε το θεώρησαν λογικό. Όταν συνειδητοποίησαν ότι ο συγκεκριμένος πρέπει να ήταν αυτός για τον οποίο τους είχαν μιλήσει, ρώτησαν τους συνοδούς τους αν γίνεται να κατέβουν από το τζιπ για να τον δουν από κοντά.

Αφού τους επιτράπηκε κατέβηκαν και η μικρή πλησίασε τον τεράστιο σε μέγεθος νεαρό ρινόκερο. Αυτός φάνηκε να ευχαριστιέται την παρέα της μιας και την άφησε να τον χαϊδεύει ενώ αυτός έτρωγε. Όπως είναι φυσικό η μικρή ξετρελάθηκε από αυτή την εμπειρία και από τον καινούργιο φίλο που έκανε, αναφέρει ο πατέρας της.

24wro

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment