Sunday, February 26, 2012

Η Drew Barrymore μπαίνει στη βιομηχανία του κρασιού

Η ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτιδα Drew Barrymore έκανε ένα βήμα εκτός Hollywood
και μπήκε στη βιομηχανία του κρασιού, κυκλοφορώντας τώρα το πρώτο της κρασί: ένα... Pinot Grigio από την Ιταλία.

Μαζί με πολλές άλλες προσωπικότητες που μπήκαν στην παραγωγή κρασιού, όπως ο Antonio Banderas, ο Sam Neill, ο Francis Ford Coppola και ο Wayne Gretzsky, η Barrymore λέει, «Το κρασί είναι ένα ταξίδι, ανακαλύπτεις νέα μέρη και καινούριες ποικιλίες.»

Το Pinot Grigio της Barrymore γίνεται από σταφύλια που καλλιεργούνται στην περιοχή Triveneto της βόρειας Ιταλίας. Αυτή η περιοχή είναι ευρέως γνωστή για την παραγωγή τραγανών λευκών κρασιών με αρώματα φρούτων. Η Barrymore είπε ότι ήθελε να δημιουργήσει ένα κρασί που να «αντανακλά το ύφος και την προσωπικότητά της: φρέσκο, δυναμικό και διασκεδαστικό.»

Το Pinot Grigio έχει ένα απαλό αχυρένιο χρώμα και έχει υπαινιγμούς φρέσκου βερίκοκου και ζωηρών γεύσεων εσπεριδοειδών. Το σήμα στο μπουκάλι του Barrymore Pinot Grigio απεικονίζει το οικογενειακό της έμβλημα, το οποίο σχεδιάστηκε από το δημοφιλή καλλιτέχνη Shepard Fairey και ο Wilson Daniels Ltd. είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας των κρασιών Barrymore.

«Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτό το Pinot Grigio με τους φίλους και την οικογένειά μου και άλλους λάτρεις του κρασιού.» Ένα μπουκάλι κρασιού Barrymore κοστίζει $19.99 και θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Καλιφόρνια πριν να επεκτείνει τη διανομή του αργότερα μέσα στη χρονιά.



seleo.gr


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment