Tuesday, February 28, 2012

ΕΛΛΑΔΑ: υποψήφια τραγούδια Eurovision 2012!

Ακούστε τα υποψήφια τραγούδια για την Eurovision 2012!


Πριν από ελάχιστα λεπτά δόθηκαν στη δημοσιότητα τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό της 12ης Μαρτίου, για την ανάδειξη της συμμετοχής της Ελλάδας στην Eurovision 2012. Δίνοντας τέλος στην.....



αναμονή των θαυμαστών του διαγωνισμού, η ΕΡΤ προέβη στην παρουσίαση των τραγουδιών αυτών, μέσα από τις ιστοσελίδες της στο διαδίκτυο.



Συγκεκριμένα, για να ακούσετε τις υποψήφιες συμμετοχές μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους:



1. Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ για την Eurovision (πατήστε εδώ)



2. Από το Ofiicial Eurovision Page της κρατικής τηλεόρασης στο Facebook (πατήστε εδώ)



3. Μέσω του αντίστοιχου Official Eurovision Page της ΕΡΤ στο Twitter (πατήστε εδώ).



Τα τέσσερα αυτά τραγούδια φέρουν τους εξής τίτλους:



* «Killer Bee»



* «No Parking»



* «Afrodisiac»



* «Baby I’m Yours»



Μία εκ των παραπάνω συμμετοχών θα έχει την τιμή να εκπροσωπήσει την πατρίδα μας στον 57ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος πρόκειται να διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.



Όπως επισημάνθηκε και στο δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν από λίγες μέρες η κρατική τηλεόραση, η σημερινή παρουσίαση αφορά αποκλειστικά και μόνο τα ίδια τα τραγούδια, στα οποία επιθυμείται να δοθεί έμφαση. Ως εκ τούτου, τα ονόματα των συντελεστών των συμμετοχών αυτών (ερμηνευτών, συνθετών και στιχουργών) δεν θα γνωστοποιηθούν μέχρι και την τηλεοπτική τους μετάδοση, η οποία και θα πραγματοποιηθεί κατά τις προσεχείς ημέρες.



Οι ακροατές θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν τα τραγούδια δια μέσου των παραπάνω ιστοσελίδων κατ’ αποκλειστικότητα, αφού η ραδιοφωνική τους μετάδοση από τους σταθμούς του δικτύου της ΕΡΑ θα ξεκινήσει από την 1η Μαρτίου.



Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε ότι ο εθνικός τελικός για την ανάδειξη της Ελληνικής συμμετοχής στον επερχόμενο διαγωνισμό θα διεξαχθεί στις 12 Μαρτίου στο River West Mall Athens.



Θανάσης Νάκος

http://ogae







24wro

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment