Sunday, February 19, 2012

Κλείδωσαν την Πασχαλίδου σε πούλμαν για να μη μιλήσει στη Eurovision


Δήλωση σοκ!
«Με κλείδωσαν σε ένα λεωφορείο για να μη συμμετάσχω στη συνέντευξη Τύπου της Eurovision»

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως, όταν γυρίσαμε από το Κίεβο, στο αεροδρόμιο με κλείδωσαν σε ένα λεωφορείο και δεν με άφησαν να βγω έξω για να συμμετάσχω στη συνέντευξη Τύπου» είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στην εφημερίδα Espresso, αφήνοντας όλους όσοι τη διάβασαν σχεδόν άφωνους. Τι ακριβώς συνέβη και γιατί;

Η Αλεξάνδρα εκφράζει την..... πικρία της για όλα όσα έζησε και για τον τρόπο πουτης συμπεριφέρθηκαν οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ αλλά και η Έλενα Παπαρίζου την περίοδο της συμμετοχής της τραγουδίστριας στο Ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού όπου έφερε την Ελλάδα στην πρώτη θέση. «Έγραφαν πως έμενα σε βίλα στην Εκάλη και ότι έπαιρνα 40.000 ευρώ τον μήνα. Είπαν ένα κάρο ψέματα. Δέχθηκα… κανονικό πόλεμο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες επιβίωσης, κυρίως επειδή δεν είχα επαφές, γνωριμίες, ανθρώπους να με υπερασπιστούν. Δεν είχα κανέναν, όταν ήρθα στην Αθήνα» λέει η παρουσιάστρια και συνεχίζει:

«Έτρωγα τα πυρά και καθόμουν και έκλαιγα μόνη μου στο σπίτι μου τα βράδια. Εκ των υστέρων, ευχαριστώ την Ελλάδα, γιατί μου άνοιξε τα μάτια, σκληραγωγήθηκα και έμαθα να επιβιώνω σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Έμαθα επίσης ότι κρύβονται πάρα πολλά συμφέροντα πίσω από κάθε δράση. Γράφονταν διάφορα ψέματα για μένα. Έμενα σε ένα μικρό διαμέρισμα κοντά στο «Hilton», ένα δυάρι, ουσιαστικά άδειο, που δεν είχε ούτε έπιπλα, και έγραφαν ότι έμενα σε βίλα στην Εκάλη.»

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε υπήρχαν άνθρωποι που την πλήγωσαν η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου απάντησε:«Φυσικά και υπήρχαν… Ένα κάρο, αλλά δεν θέλω να τους θυμάμαι καν». Όταν η συζήτηση ήρθε στην περίοδο της Eurovision όπου η παρουσιάστρια ήταν η «φωνή» της Ελλάδας η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια και αποκάλυψε πράγματα και καταστάσεις που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί ότι συμβαίνουν. Κι όμως! Στην ερώτηση αν έχει πληγωθεί από την Έλενα Παπαρίζου όταν εκείνη δεν είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Αλεξάνδρας στο Star, αμέσως μετά τη νίκη της στο Κίεβο, λόγω χαμηλής τηλεθέασης, η Πασχαλίδου έκανε την μεγάλη αποκάλυψη:

«Δεν ήταν για την τηλεθέαση. Το γεγονός ότι εξαφανίστηκε ήταν δικό της θέμα και δεν μπορεί να το συζητήσει κανένας. Δεν ξέρω αν ήταν γραμμή της ΕΡΤ ή κάτι άλλο, αλλά με κάποιον τρόπο προσπαθούσαν να με βγάλουν από τη μέση. Δηλαδή, δεν θα ξεχάσω ποτέ πως, όταν γυρίσαμε από το Κίεβο, στο αεροδρόμιο με κλείδωσαν σε ένα λεωφορείο και δεν με άφησαν να βγω έξω για να συμμετάσχω στη συνέντευξη Τύπου. Ήταν ο πρόεδρος της ΕΡΤ και όλοι εκεί παρόντες. Δεν με άφησαν να βγω και μου έλεγε ο Χρήστος Δάντης «Γράψ’ τους και βγες με το έτσι θέλω. Καθόσουν και έγραφες τα κείμενα των Ευρωπαίων σχολιαστών, γύρισες όλη την Ευρώπη για να υποστηρίξεις το τραγούδι και δεν θα είσαι στη συνέντευξη;». Αλλά εγώ δεν είχα μάθει με τον τσαμπουκά και με το ζόρι να μπαίνω στα πράγματα. Όταν κερδίσαμε, πήγαιναν ξαφνικά να φανούν όλοι δίπλα στην Έλενα, να κλέψουν λίγο από τη λάμψη της. Εμένα δεν με ενδιέφερε αυτό».

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment