Friday, February 24, 2012

Χώρισες; Πώς δεν θα γίνεις ρόμπα στο Facebook...

Γνωριστήκατε: καρδούλες, αγαπούλες, ροζ σύννεφα, δηλώσεις αγάπης στα social media και ύστερα ήρθε η ψύχρα!
Και πως να γεμίσεις την cover photo του νέου timeline facebook με ραγισμένες καρδιές.
Τι γίνεται λοιπόν όταν από ''δεσμευμένη'' πρέπει να δηλώσεις και πάλι ''ελεύθερη'' στο facebook! Γιατί κάποιες φορές ο χωρισμός στο διαδίκτυο είναι δυσκολότερος από τον χωρισμό στην πραγματική ζωή...

Βασικό σφάλμα: Πόσο συχνά δηλώνεις πως είσαι σε σχέση στα social media;

Για να αποφύγεις τις συχνές ταπεινώσεις στα κοινωνικά δίκτυα, μπορείς φυσικά να ανεβάζεις όσες καρδούλες, καψουροτράγουδα και φωτογραφίες θέλεις με τον εκάστοτε αγαπημένο αλλά περίμενε τουλάχιστον έξι μήνες μέχρι να δηλώσεις πως είσαι σε σχέση στο διαδίκτυο. Μπορείς να γράφεις γλυκά Postακια, μπορείς να του στέλνεις τραγουδάκια αλλά απόφυγε αυτές τις δηλώσεις τύπου ''αρραβωνιάστηκα'', τουλάχιστον μέχρι να δηλώσεις ''παντρεμένη με κάποιον''!

Δεν χωρίζουμε ποτέ μέσω Facebook: Γιατί θα ακολουθήσει Αρμαγεδδών που θα θαυμάσουν όλοι, εχθροί και φίλοι:

Με λίγα λόγια, προτού αποφασίσεις να δηλώσεις και πάλι ελεύθερη στο facebook και πριν κάνεις φίλους μια στρατιά αντρών! Μην είσαι άκαρδη με το αγόρι αυτό που πέρασες έστω και λίγες ημέρες μαζί του! Και μην είσαι σίγουρη πως το αγόρι αυτό θα αντιδράσει κόσμια! Τουλάχιστον και εφόσον προτιμήσεις να χωρίσεις μέσω διαδικτύου, φρόντισε να ασφαλίσεις το wall σου από επιθέσεις τύπου: '

'Παλιο$% που με παράτησες''
Πάντως, δώσε μια εβδομάδα στον εαυτό σου και τον πρώην μπας και τα ξαναβρείτε. Μην προβείς εν θερμώ σε αιτήσεις ανεξαρτησίας που εύκολα μπορεί να πάρεις πίσω!

Χώρισες γιατί βρήκες νέο αγαπημένο;

Αλλά δεν τα έχετε και ακριβώς με το νέο αγόρι; Απόφυγε την κατάσταση "It's Complicated" (είναι πολύπλοκο) που θα δώσει το δικαίωμα στους 500 φίλους και βάλε, να σχολιάσουν 1) πόσο γρήγορα πέταξες σε νέα αγκαλιά 2) πόσο μπερδεμένη μπορεί να είσαι αυτή τη στιγμή

Πέρασε καιρός από τον χωρισμό; Ε, προς θεού, μην συνεχίσεις να το παίζεις ελεύθερη ανεβάζοντας 200 φωτογραφίες από ρομαντικό ταξίδι στον πύργο του Άιφελ με εσένα και μόνο εσένα. Κάποιος κράταγε την έρμη την φωτογραφική!


Χώρισες: θα μείνεις φίλη με τον πρώην:

Αν δεν αντέχεις τέτοια φιλία, διάγραψέ τον σύντομα, γιατί χωρίς να το καταλάβεις θα βρεθείς να κατασκοπεύεις τις φωτογραφίες, τα σχόλια, τις φιλίες του, τα πάντα! Αν πρέπει να τον διατηρήσεις στους φίλους σου, εξαφάνισέ τον κυριολεκτικά στους φίλους περιορισμένης εμβέλειας.

Να κλείσεις τον λογαριασμό σου;

Το να απενεργοποιήσεις το λογαριασμό σου στο Facebook απλά επειδή χώρισες, αποτελεί το μέγιστο σφάλμα σου τη στιγμή αυτή. Κανείς δεν θα χάψει τα περί απεξάρτησής σου από το ίντερνετ, άσε που θα δώσεις μια βαθιά ικανοποίηση στον πρώην που σε πρόδωσε, πως τα κατάφερε τελικά και σε εξαφάνισε!



Τα άμεσα βήματα μετά από έναν ΟΡΙΣΤΙΚΟ χωρισμό:

Κατέβασε τις 350 φωτογραφίες σου με εκείνον από όλες τις ακρογιαλιές. Είναι κρίμα να θυμάσαι ξανά και ξανά και να αναρωτιέσαι: ''που να πήγε τόση αγάπη''.

Αποστασιοποιήσου για λίγο από τη σελίδα σου


Μην απαντάς σε μηνύματα και σχόλια φίλων στο wall σου, σχετικά με την σχέση (γάμο) που έληξε άδοξα. Ό,τι θέλεις, υπάρχουν μέιλ και τηλέφωνα για να το σχολιάσεις.


Απόφυγε τα ποσταρίσματα εν βρασμό. Είσαι στα μπουζούκια και πίνεις και θυμάσαι το τραγούδι που σου αφιέρωνε. Καλύτερα να τον πάρεις τηλέφωνο παρά να κάνεις ένα σχόλιο με το τραγούδι και να τον taggαρεις: ''Τάσο μου λείπεις, γιατί με άφησες''!

Συμπέρασμα: ζήσε την ζωή σου στο facebook και τα υπόλοιπα κοινωνικά δικτυα ακριβώς όπως κάνεις και στην πραγματικότητα: και με το συναίσθημα και με τις εντάσεις και με τις καρδούλες σου. Μην είσαι ούτε υπερβολική αλλά ούτε και κρυψίνους και ό,τι βρέξει, ας κατεβάσει!


womenonly.gr



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment