Thursday, February 2, 2012

Gabriel Aubry: κάνει συνεδρίες διαχείρισης θυμού

Ο πρώην της H. Berry ξεκινά συνεδρίες διαχείρισης θυμού γιατί ξεσπούσε στο παιδί τους.


To ζευγάρι χώρισε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η μεταξύ τους διαμάχη δεν έχει ακόμη τελειώσει. Στην πρώτη απόφαση το δικαστήριο έδωσε την κηδεμονία στην Halle Berry, όμως ο πρώην σύζυγός της Gabriel Aubry έχει προσφύγει...



και πάλι στη δικαιοσύνη για το θέμα.

Η δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της μικρής τους κόρης συνεχίζεται και ο πρώην σύζυγος της όμορφης ηθοποιού φαίνεται πως τελικά συμφώνησε να... διαχειριστεί τον θυμό του με τη βοήθεια ειδικού.

Η πρωταγωνίστρια του Cat Woman έχει ήδη κερίδσει την κηδεμονία της κόρης της Nahla, όμως ο Gabriel Aubry επισκέφθηκε εχθές ειδική επιτροπή Οικογενειακών Υπηρεσιών η οποία και του συνέστησε να κάνει συνεδρίες διαχείρισης θυμού.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο TMZ ο Gabriel Aubry συμφώνησε να κάνει μαθήματα anger management προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο με την κόρη του.

Οι πηγές λένε πως ο Gabriel είχε σοβαρά προβλήματα και έντονα ξεσπάσματα, τα οποία σύμφωνα με το δικαστήριο έβαζαν σε κίνδυνο την υγεία του παιδιού.

Μάλιστα η πλευρά της Halle Berry αναφέρει περιστατικό κατά το οποίο ο Gabriel έσπρωξε την νταντά του παιδιού, ενώ εκείνη κρατούσε την μικρή Nahla στην αγκαλιά της.

Αν και η πλευρά Aubry το αρνείται, αναφέροντας πως πρόκειται για ισχυρισμούς της διάσημης ηθοποιού για να πάρει την κηδεμονία, η απόφαση των κοινωνικών λειτουργών μάλλον υποδεικνύει το αντίθετο.

Η απόφαση αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι σε ό, τι αφορά στην αλλαγή της κηδεμονίας.

Η απόφαση αυτή θα παρθεί στο δικαστήριο την προσεχή Δευτέρα.

Ο Gabriel Aubry αντιμετωπίζει και κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου, υπόθεση που διαχειρίζεται το δικαστήριο του Los Angeles.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment