Sunday, February 5, 2012

Η καριέρα του Σάκη αντικείμενο μελέτης της Google!


Στο πλαίσιο του Google Travel Forum, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στο Αθηνών Αρένα
, ο Σάκης Ρουβάς δεν αποτέλεσε μόνο τον... special guest του after party της ημερίδας αλλά και ένα σημαντικό αντικείμενο μελέτης σαν ένα ισχυρό brand name της χώρας.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, παρουσιάστηκε η online διαδρομή του Έλληνα σταρ ως ένα εντυπωσιακό case study, καθώς αποτελεί την πιο δυναμική παρουσία Έλληνα καλλιτέχνη στο Διαδίκτυο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων, ο Peter Economides, ένας από τους πιο διακεκριμένους brand strategists παγκοσμίως, χαρακτήρισε τον Σάκη Ρουβά ως το μοναδικό brand star icon στην Ελλάδα κι ένα εντυπωσιακό case study για τον τρόπο που αξιοποιεί τα online εργαλεία στο να προβάλλει τη δουλειά και τη δράση του διεθνώς.

Ο τρόπος που χειρίζεται το διαδίκτυο ο Σάκης Ρουβάς είναι για τον Peter Economides πρότυπο για το πώς πρέπει να αξιοποιήσει και η Ελλάδα ως τουριστικό brand τα online εργαλεία για να γίνει ελκυστικό και πετυχημένο. Στην ομιλία του στο Google Travel Forum, που συγκέντρωσε ενθουσιώδη σχόλια, μάλιστα, παραλλήλισε το Σάκη Ρουβά και την εντυπωσιακή του επιτυχία με την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου το 2004 και τα μετάλλια του Πύρρου Δήμα.

24wro

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment