Saturday, February 4, 2012

Πρόταση γάμου στον Harry Potter

Ο Daniel Radcliffe δεν ήξερε τι τον περίμενε όταν πήγε στην πρεμιέρα
της νέας του ταινίας...



Ήταν ένα ακόμα συνηθισμένο κοινωνικό γεγονός για τον Daniel Radcliffe, γνωστό και ως Harry Potter, ο οποίος είχε κανονίσει να παραστεί στην αμερικάνικη επίσημη πρεμιέρα της νέας του ταινίας «The Woman in Black», στο Los Angeles. Μόνο που, τελικά, δεν ήταν.



Ο διάσημος νεαρός ηθοποιός κέρδισε τεράστια φήμη από τον ρόλο του μικρού μάγου που ενσάρκωνε επί μια δεκαετία, και μαζί με αυτήν και πολλές φανατικές θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο -αρκετές από τις οποίες θα ήθελαν σαν τρελές να γίνουν το κορίτσι του.



Επειδή όμως το ενδεχόμενο να πετύχεις τον Daniel Radcliffe στον δρόμο, να σε ερωτευτεί και να ζήσετε για πάντα μαζί είναι κάπως χλωμό, μια φαν του ηθοποιού αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να εκπληρώσει το όνειρό της.



Ο 22χρονος Radcliffe βρισκόταν στο κόκκινο χαλί και έδινε συνέντευξη στον παρουσιαστή μιας εκπομπής, όταν η ενθουσιώδης φαν αποκόπηκε από το πλήθος, τους πλησίασε, άρπαξε το μικρόφωνο του παρουσιαστή και, γονατίζοντας στο ένα πόδι, έκανε δημόσια πρόταση γάμου στον άντρα της ζωής της.



Για καλή της τύχη ο Radcliffe είδε το όλο συμβάν με χιούμορ και της απάντησε διπλωματικά και με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ το κοινό από κάτω είχε ξεσπάσει σε ζητωκραυγές και γέλια.



Αυτό που δεν έχουμε μάθει ακόμα, ωστόσο, είναι πως αντέδρασε η πραγματική κοπέλα του Daniel, Rosie Coker, όταν έμαθε για την νυμφομανή φαν του αγοριού της.



queen.gr


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment