Saturday, February 11, 2012

Εσείς θα δοκιμάζατε milkshake με γεύση μπέικον;


Ένα πρωτότυπο ρόφημα για... τολμηρούς. Είχατε άραγε ποτέ την επιθυμία
να πιείτε…

μπέικον; Όχι; Ούτε κι εμείς… Την άποψη μας όμως δε συμμερίζεται γνωστή αμερικάνικη αλυσίδα fast food η οποία πιστεύει ότι το νέο της milkshake με γεύση μπέικον θα γίνει ανάρπαστο!

Η συγκεκριμένη αλυσίδα λοιπόν έχει προσθέσει στο μενού της milkshakes με σιρόπι από μπέικον. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σιρόπι περιέχει μόνο τη γεύση και καθόλου κρέας, σε περίπτωση που οι χορτοφάγοι απογοητεύτηκαν… Έτσι όλοι μπορούν να απολαύσουν την… ιδιαίτερη αυτή λιχουδιά χωρίς καμία ενοχή.

Για να είμαστε βέβαια ειλικρινείς, το συγκεκριμένο ρόφημα μόνο… αθώο δεν είναι, καθώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως θερμιδική βόμβα! Οι 773 θερμίδες που περιέχει το ποτήρι κανονικού μεγέθους κάνουν όσους βρίσκονται σε δίαιτα να… αλλάζουν δρόμο!

Όσοι ωστόσο θα ήθελαν να το δοκιμάσουν, καλά θα κάνουν να βιαστούν γιατί δε θα βρίσκεται για πολύ ακόμα στο μενού των καταστημάτων. Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος της αλυσίδας είπε:

«Το συγκεκριμένο milkshake θα μπορούσε να θεωρηθεί ως «μυστικό γεύμα» με αποτέλεσμα το κάθε εστιατόριό μας να έχει περιορισμένη ποσότητα από αυτό».

Αν λοιπό θέλετε να προσφέρετε μία, αναμφισβήτητα, ιδιαίτερη απόλαυση στον ουρανίσκο σας, να η ευκαιρία!

queen.gr




ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment