Monday, February 27, 2012

Οι κυρίες που μας έκοψαν την ανάσα στα φετινά Oscar

Οι κυρίες που μας έκοψαν την ανάσα στα φετινά Oscar
Και οι πέντε ήταν υπέροχες..
.







Angelina Jolie



Το απόλυτο θηλυκό φόρεσε μία σέξι, αλλά σικ Atelier Versace τουαλέτα στα χρώμα του μαύρου με τεράστιο σκίσιμο που αναδείκνυε το δεξί της πόδι που τελικά πρωταγωνίστησε στα σχόλια όλων. Η απόλυτη femme fatale εμφάνιση που αγαπήσαμε και συνδυάστηκε με Salvatore Ferragamo peep toes. Angelina σε προσκυνάμε.





Gwyneth Paltrow

Το κατάλευκο Tom Ford φόρεμα της κυρίας Paltrow ήταν ένα κομμάτι που κέρδισε άξια τα βλέμματα όλων με τη λιτότητα και την ανυπέρβλητη κομψότητα του. Συνοδεύοταν από κάπα του σχεδιαστή και Jimmy Chooσανδάλια που έκαναν τη Gwyneth να μοιάζει με θεά.





Emma Stone

Η γλυκιά πρωταγωνίστρια του «The Help» που δεν προτάθηκε για Oscar φόρεσε μία συγκλονιστική, αέρινηGiambattista Valli Haute Couture δημιουργία στο χρώμα του κόκκινου με έναν υπέροχο φιόγκο στο λαιμό. Το δώρο που όλοι θέλαμε από τα φετινά Oscar.





Milla Jovovich

Το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός, Milla Jovovich έκανε την απόλυτη old Hollywood εμφάνιση με one shoulder λευκό Elie Saab φόρεμα στην απόχρωση του λευκού και Edie Parker clutch. Μια εμφάνιση που κόβει την ανάσα χωρίς υπερβολές.





Jessica Chastain

Η όμορφη κοκκινομάλλα κάνει το σωστό make up και μαλλί που δεν τις προσδίδει χρόνια και εντυπωσιάζει με το μαύρο Alexander McQueen φόρεμα της με τα χρυσά κεντήματα και τα Harry Winston κοσμήματα της. Ένα look που όλοι θα θυμούνται. Κρίμα που δεν πήρε και το Oscar Β΄Γυναικείου Ρόλου για το οποίο είχε προταθεί για την υπέροχη ερμηνεία της στο «The Help».

queen


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment