Saturday, February 25, 2012

Το μέλλον των smartphones

Μπροστά στα μάτια μας κυριολεκτικά
, θα μπορούμε σύντομα να έχουμε τις βασικές λειτουργίες ενός smartphone, ο έλεγχος των οποίων μάλιστα... όπως υπόσχεται η Google, θα γίνεται δίχως να κουνήσουμε ούτε ένα δάχτυλο!

Το μεγαθήριο που ονομάζεται Google, ετοιμάζεται να λανσάρει ένα προϊόν που θα λειτουργεί σαν smartphone, αν και οπτικά θα θυμίζει ένα απλό ζευγάρι γυαλιών ηλίου!

Η εσωτερική επιφάνεια των κρυστάλλων θα λειτουργεί σαν οθόνη όπου θα προβάλλονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες. Ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να σερφάρει στο διαδίκτυο, να πραγματοποιεί κλήσεις μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου και ακουστικού και να στέλνει sms και emails. Φυσικά, θα μπορούν να λειτουργούν σαν κοινά γυαλιά ηλίου, ενώ η οθόνη θα ενεργοποιείται όποτε ο χρήστης το επιλέξει.

Γυροσκοπικοί αισθητήρες θα επιτρέπουν στο ανθρώπινο κρανίο να παίζει το ρόλο του ποντικιού! Απλούστατα, η πλοήγηση θα γίνεται απλά κουνώντας το κεφάλι προς κάθε κατεύθυνση. Το λειτουργικό που θα τρέχει η συσκευή, είναι φυσικά το Android και η σύνδεση θα γίνεται με τον ιστό θα γίνεται μέσω δικτύου είτε 3G, είτε 4G.

Τα φουτουριστικά αυτά γυαλιά θα είναι ακόμη εξοπλισμένα με δέκτη GPS αλλά και κάμερα.

Σύμφωνα, με αναλυτές της αγοράς, η συσκευή θα φέρει πραγματική επανάσταση στον κλάδο των «έξυπνων-κινητών». Η διάθεσή του αναμένεται για τα τέλη του έτους, ενώ η τιμή υπολογίζεται σε περίπου 450 ευρώ.

tromaktiko



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment