Friday, February 17, 2012

Τα SOS της εβδομάδας

Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος...


μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».





Από 17 έως 24 Φεβρουαρίου



Το Σ/Κ έχει έναν μάλλον ...πανηγυρικό χαρακτήρα και κρίνεται ως πολύ καλό για κοινωνικές εκδηλώσεις και αγορές, ωστόσο η μεγάλη ποικιλία των πλανητικών επιρροών εγκυμονεί κάποιες έντονες εναλλαγές διάθεσης ή επιπλοκές, ιδιαίτερα σε προσωπικά-αισθηματικά θέματα.

Το καλό είναι πως τα όποια αιτήματα βοήθειας μπορούν να βρουν ανταπόκριση, ενώ στον αντίποδα πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και στην χειρότερη εκδοχή τα όνειρα ενδέχεται να βγουν... ξινά!



Main stream: Γιορτές, ξεφάντωμα, διασκέδαση, ξεγνοιασιά. Κοινωνικότητα, θεαματική βελτίωση των δημοσίων σχέσεων. Χάρες, χατίρια, εύκολες λύσεις, «τυχερά». Αγορές, shopping therapy. Καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Θέατρο, μουσική, κινηματογράφος. Ρομαντισμός, ονειροπόληση. Έρωτας, σεξ. Μπλόφες, απόκρυψη αδυναμιών.

SOS: Λάθη, αστοχίες, ματαιώσεις. Απιστίες, ίντριγκες, εξαπάτηση. Υπερβολικό πάθος και επιθετικότητα, ζήλεια. Σπατάλες, φρούδες ελπίδες ή υποσχέσεις.



__________



Προχωρώντας προς την Δευτέρα, το ερωτικό κλίμα διατηρείται και διαποτίζει κάθε είδους δραστηριότητα.

Απλά να θυμίσω πως το «ξεστρατισμένο» ερωτικό πάθος μπορεί να εμφανιστεί παντού, από το κομμωτήριο, μέχρι το γραφείο.



Main stream: Έρωτας, πάθος, διεκδίκηση. Περιπετειώδεις σχέσεις, ροκ καταστάσεις., επανασυνδέσεις. Αγορές ειδών ή προϊόντων που εκπέμπουν ερωτικά vibes.

SOS: Αντιζηλίες, ζηλοτυπίες, απιστίες. Καταστροφές από πάθος, εκδίκηση.



__________



Από την Τρίτη και μετά, όσο πλησιάζουμε προς την Πέμπτη, το περιβάλλον γίνεται πολύ πιο «εύφλεκτο», ενώ καλό είναι να αποφύγετε τις σημαντικές αγορές εκτός αν πρόκειται για εργαλεία ή όργανα γυμναστικής.



Main stream: Αμεσότητα, δυναμικές πρωτοβουλίες. Σπορ, γυμναστική. Κοπιαστικές ή σκληρές εργασίες.

SOS: Επιθετικότητα, αυθαιρεσίες, «αντάρτικο». Τσακωμοί, έντονες διαφωνίες. Καψίματα, κοψίματα, σπασίματα, πρηξίματα και γενικότερα ατυχήματα. Οτιδήποτε εύθραυστο, βρίσκεται σε κίνδυνο. Διατάραξη κοινής ησυχίας.



___________



Παράλληλα, από την Τετάρτη ο Ερμής δεν είναι και πολύ στα ...καλά του, με αποτέλεσμα να «πάσχουν» και τα θέματα επικοινωνίας. Και από ένα «χαλασμένο τηλέφωνο», είτε μεταφορικά, είτε ...κυριολεκτικά πολλά μπορεί να προκύψουν.

Προσοχή χρειάζεται και στις επαφές μέσω διαδικτύου, όπως και σε ελαττωματικά ή «επιθετικά» downloads.



Main stream: Μυστικά, αποκαλύψεις. Έρευνες. Ξεκαθάρισμα παλαιού υλικού, καταστροφή ανεπιθύμητων στοιχείων.

SOS: Παρακολουθήσεις, εκβιασμοί, υπονομεύσεις, κακόβουλα σχόλια. Τεχνικά προβλήματα, ταλαιπωρία στις μετακινήσεις. «Μάτιασμα». Αγορές συσκευών.





Ωστόσο, βλέποντας λίγο πιο μακριά και παρά τις όποιες επικοινωνιακές δυσλειτουργίες, όσες ή όσοι σκοπεύουν να απευθυνθούν στο κοινό έμμεσα ή άμεσα (διαφήμιση, δικτύωση, προώθηση κλπ) έχουν τον... Δία με το μέρος τους, οπότε αξίζει ο κόπος!

Ανάλογες προοπτικές έχει κάθε συλλογική προσπάθεια, η οποία μπορεί να εξασφαλίσει μια σημαντική υποστήριξη από μερίδα του κοινού.



astrology.gr



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment