Wednesday, February 22, 2012

To iPhone 5 ετοιμάζεται για κυκλοφορία το φθινόπωρο;




Όπως όλα δείχνουν, θα δούμε λίγο
«καθυστερημένα» το αναμενόμενο iPhone 5, μιας και υπήρχε καθυστέρηση στην παρουσίαση του iPhone 4S, η οποία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβρη. Ως τώρα, η Apple μας έχει συνηθίσει σε παρουσιάσεις μες το καλοκαίρι, με εξαίρεση το πρώτο iPhone, με το οποίο ήρθαμε για πρώτη φορά σε επαφή στις 9 Ιανουαρίου του 2007.

Πιο αναλυτικά:
Το πρώτο iPhone στις 9 Ιανουαρίου 2007
Το iPhone 3G στις 8 Ιουνίου 2008
Το iPhone 3GS στις 8 Ιουνίου 2009
Το iPhone 4 στις 6 Ιουνίου 2010
Το iPhone 4S, καθυστερημένα, στις 4 Οκτωβρίου 2011

Όπως όλοι θυμάστε, η Apple με το iPhone 4S, κατάφερε να αντιμετωπίσει το γνωστό (και... μισητό!) Antennagate που είχε το iPhone 4 (το ζήτημα με την λήψη της συσκευής, για όσους ίσως δεν γνωρίζουν), έβγαλε την εταιρία «εκτός προγράμματος», καθυστερώντας ως τον Οκτώβρη. Εκεί λοιπόν βασίζεται και το Macotakara.jp, περιμένοντας το iPhone 5 τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2012.

Κάτι που σίγουρα «βολεύει» και την Apple, μιας και τον Δεκέμβριο (λόγω εορτών), είδε τις πωλήσεις του iPhone 4S να «απογειώνονται» σημειώνοντας πωλήσεις «ρεκόρ» 37 εκατομμυρίων συσκευών! Επίσης, το ιαπωνικό Blog ισχυρίζεται, μέσω της αξιόπιστης γι'αυτό πηγής του, πως η Apple θα καθιερώσει αυτό τον «κύκλο» παρουσιάσεων, αφήνοντας πίσω τις γνώριμες καλοκαιρινές παρουσιάσεις.

Οι φήμες θέλουν το iPhone 5 «ολοκαίνουριο», με άλλο σχεδιασμό σε υλικά και λογισμικό, μεγαλύτερη οθόνη, LTE υποστήριξη και NFC chipset.
technews

ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment