Sunday, February 19, 2012

Η Whitney Houston, η Anne Nicol Smith και άλλοι celebrities που πέθαναν σε ξενοδοχεία


Η αδικοχαμένη Whitney Houston είναι η πιο πρόσφατη περίπτωση διασημότητας που πεθαίνει σε ξενοδοχείο
. Διάβασε για μερικούς ακόμα που συγχωρέθηκαν σε δωμάτια μακριά από το σπίτι τους.





1. Whitney Houston




Ενώ ετοιμαζόταν να τραγουδήσει σε ένα πάρτι πριν από τα Grammy Awards 2012, η τραγουδίστρια που πάλευε με τον εθισμό της στα ναρκωτικά για πολλά χρόνια, βρέθηκε στις 11 Φεβρουαρίου αναίσθητη στην γεμάτη μπανιέρα του Beverly Hilton Hotel. Σύμφωνα με την αστυνομία η αιτία του θανάτου της δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί.


2. Janis Joplin


Στις 4 Οκτωβρίου 1970 άλλη μία κορυφαία τραγουδίστρια έπαψε απότομα να τραγουδά από υπερβολική δόση ηρωίνης στο ξενοδοχείο Landmark Hotel. Η μόλις 4 ετών καριέρα της και τραγούδια όπως το “Piece of My Heart” και "Me and Bobby McGee" την κρατούν ακόμα ζωντανή.



3. Eugene O'Neill


Ένας από τους μεγαλύτερους αμερικανούς θεατρικούς συγγραφείς του εικοστού αιώνα πέθανε από πνευμονία, μόνος του στα 65 του, τον Νοέμβριο του 1953, στο Shelton Hotel της Βοστόνης. Εκεί πέρασε τις τελευταίες μέρες της ζωής του τρελαμένος από το γεγονός ότι το Πάρκινσον δεν του επέτρεπε να γράφει.



4. Anna Nicole Smith




Πέθανε στο Seminole Hard Rock Café Hotel και Casino στο Hollywood τον Φεβρουάριο του 2007. Το πρώην κορίτσι του Playboy έμπλεξε υπερβολική δόση φαρμάκου για ύπνο με τουλάχιστον άλλα οκτώ φάρμακα.



5. Oscar Wilde




Ο φημισμένος συγγραφέας πέθανε στο δωμάτιο 16 του Hotel d’Alsace στο Παρίσι, το οποίο πλέον αποτελεί μια πολυτελή σουίτα για ταξιδιώτες. Για χρόνια πιστεύαμε ότι πέθανε από σύφιλη, αλλά οι γιατροί πρόσφατα είπαν ότι είχε μια πολύ σοβαρή μόλυνση στο αυτί.


6. John Belushi


Ο κωμικός John Belushi ήταν μόλις 33 ετών, όταν απεβίωσε στο Chateau Marmont, ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Sunset Boulevard στις 5 Μαρτίου 1982. Μια θανατηφόρα δόση από κοκαϊνη και ηρωίνη ήταν η αιτία.


7. Michael Hutchence


Τον τραγουδιστή των INXS βρήκε νεκρό μια καθαρίστρια του Ritz-Carlton Hotel στο Σίδνεϊ στις 22 Νοεμβρίου του 1977. Τότε προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια της κόρης του και αιτία της αυτοκτονίας του θεωρήθηκε η κατάθλιψη.


8. Coco Chanel




Πέθανε, όπως έζησε. Με στιλ. Η θρυλική σχεδιάστρια έσβησε στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο Ritz Carlton του Παρισιού τον Ιανουάριο του 1971 στα 87 χρόνια της, ενώ ετοίμαζε το fashion show της για την άνοιξη.


9. David Carradine


Ήταν 72 ετών όταν βρέθηκε νεκρός στο Nai Lert Park Hotel της Ταϊλάνδης το 2009. Η αστυνομία είπε ότι ο ηθοποιός πέθανε από τυχαία ασφυξία, καθώς βρέθηκε γυμνός να κρέμεται στην ντουλάπα.


cosmo.gr



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment