Thursday, March 29, 2012

Οι 10 πιο ρομαντικοί άντρες στον κόσμο!



Για κάποιους είναι ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα
(ποτέ γαρίφαλα), για τους άλλους μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο σε μια καμπίνα στο βουνό, ενώ μερικοί ορίζουν το ρομαντισμό με μια κρύα μπίρα στο σαλόνι, βλέποντας έναν ποδοασφαιρικό αγώνα μαζί με το έτερον ήμισυ (τα φιλιά έρχονται στη συνέχεια…)!

Ο ρομαντισμός είναι σε...



 κάποιο βαθμό υποκειμενική έννοια, παρόλα αυτά ορισμένοι λαοί είναι πιο ρομαντικοί από τους άλλους.

Η λίστα κυκλοφόρησε πρόσφατα από το CNN και αφορά στους 10 πιο ρομαντικούς λαούς στον κόσμο, όπου οι Έλληνες, βέβαια, δεν υπάρχουν πουθενά!

Γιατί πού καιρός για τέτοια…

Κι αν για κάποιους παραξενευθείτε, τα φαινόμενα -ως γνωστόν- απατούν!



10. Βιετναμέζοι

Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι οι ατελείωτες βόλτες με το μηχανάκι στους δρόμους, τα μακροσκελή ποιήματα αγάπης που διαβάζουν στην αγαπημένη τους υπό το φως των κεριών αλλά και τα πολλά λούτρινα αρκουδάκια (αυτά με τις καρδούλες στο στήθος!), που δίνουν και παίρνουν! Το μυστικό της αποπλάνησης; Η αναβάθμιση της μοτοσικλέτας!



9. Ιρλανδοί

Η ένταξη της Ιρλανδίας στη δεκάδα εξέπληξε πολλούς, όχι, βέβαια, τους ίδιους τους Ιρλανδούς! Η μεγάλη αυτοεκτίμηση και η ευγένεια κάνει τους Ιρλανδούς ιδιαίτερα ρομαντικούς με το έτερον ήμισυ, ενώ ένα χαμόγελο και μια γλυκιά κουβέντα βοηθάνε πάντα. Το μυστικό της αποπλάνησης; Επανάληψη του Εγχειριδίου των Καλών Τρόπων!



8. Σουηδοί

Μπορεί να φημίζονται για την εντυπωσιακή εξωτερική τους εμφάνιση, όμως η ξανθιά χαίτη και η τέλεια οδοντοστοιχία δεν είναι τα «όπλα» των Σουηδών στο ρομαντισμό. Το μυστικό βρίσκεται στο… ξεσκονόπανο! Γιατί με το να συμμετέχουν στις δουλειές του σπιτιού, οι γυναίκες θεωρούν την εν λόγω πράξη ως ευκαιρία για ένα απίθανο… ρομαντικό τετ-α-τετ! Το μυστικό της αποπλάνησης; Σκούπιστα, σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα και μαγείρεμα!



7. Αμερικανοί

Αφήστε κατά μέρος το Χόλιγουντ και τα γυαλιστερά κολάν και σκεφτείτε ότι οι Αμερικανοί ανακάλυψαν τους περίφημους drive-in κινηματογράφους, έτσι για να έρχονται πιο κοντά με το… κορίτσι τους, αλλά και τα τρυφερά τετ-α-τετ μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης, καταναλώνοντας… κιλά παγωτού! Ανέκαθεν είχαν την τρυφερότητα και το ρομαντισμό στο αίμα τους. Το μυστικό της αποπλάνησης; Ένα τριπλό χάμπουργκερ με μπόλικες πατάτες και 5-6 κιλά παγωτού! Λεπτομέρεια; Ένα μεγάλο κουτάλι για δύο!



6. Λιβανέζοι

Είναι διαφορετικοί από τον υπόλοιπο αραβικό κόσμο και το ξέρουν. Με σκουρόχρωμο δέρμα και έντονα χαρακτηριστικά, οι Λιβανέζοι κάνουν πλήρη χρήση των φυσικών… ιδιοτήτων τους! Μεγάλη σημασία δίνουν στη νυχτερινή διασκέδαση αλλά και στα πολύχρωμα ρούχα! Το μυστικό της αποπλάνησης; «Φιλελεύθερη» εφαρμογή τζελ στα μαλλιά και ένα «φολκλόρ» πουκάμισο σχεδιαστή!



5. Βραζιλιάνοι

Οι Βραζιλιάνοι δεν είναι ντροπαλοί σχετικά με το σεξ, καταναλώνουν αρκετές δόσεις καϊπιρίνιας, κουνάνε προκλητικά τα οπίσθιά τους, παρακολουθούν όλα τα ποδοσφαιρικά ματς στην τηλεόραση και ενίοτε βλέπουν τον έναστρο ουρανό του Ρίο με την αγαπημένη τους! Αν όλα αυτά δεν αποτελούν σπουδαία στοιχεία ρομαντισμού, τότε τι να πω; Το μυστικό της αποπλάνησης; Ορισμένες αισθησιακές κινήσεις σάμπα!



4. Γάλλοι

Η τέταρτη θέση μπορεί να είναι προβλέψιμη, όμως η γαλλική ευχέρεια στη… γλώσσα του σώματος είναι μια πραγματικότητα. Ο συνδυασμός της σαγηνευτικής πρωτεύουσας αλλά και οι δακρύβρεχτες ιστορίες επανάστασης με τις «σουφραζέτες» ή το «laissez faire, laissez passer» κάνουν τις γυναίκες να μην μπορούν να αντισταθούν στο πέρασμα ενός Γάλλου από δίπλα τους! Το μυστικό της αποπλάνησης; Ένα καλό κρασί Μπορντό!



3. Ιταλοί

Όταν η Madonna φορούσε το περίφημο T-shirt με το σύνθημα «Οι Ιταλοί το κάνουμε καλύτερα», σίγουρα δεν αναφερόταν στη… σάλτσα ζυμαρικών ή στην πίτσα! Η λέξη «ρομαντισμός» παραπέμπει απευθείας στη Ρώμη, στη Βενετία με τα κανάλια, στις περίφημες πλατείες της χώρας με τα ζευγαράκια να πετάνε κέρματα στα σιντριβάνια, κάνοντας ευχές και πάει λέγοντας. Γιατί ποιος μπορεί να αντισταθεί στο τοπίο; Το μυστικό της αποπλάνησης; Το T-shirt της Μαντόνα!



2. Αργεντινοί

Με «λατίνικη» καταγωγή στο αίμα τους, δεν προκαλεί καμία κατάπληξη το γεγονός ότι οι περισσότεροι Αργεντινοί θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους όταν πρόκειται να ερωτοτροπήσουν με το αντίθετο φύλο. Περισσότερο από κάθε άλλο έθνος της Λατινικής Αμερικής, η φωτιά και το πάθος των Αργεντινών εκδηλώνονται άριστα μέσα από έναν αισθησιακό χόρο, που βοηθάει άριστα και στη διατήρηση καλής φυσικής κατάστασης. Κι αυτό αρέσει στις γυναίκες. Το μυστικό της αποπλάνησης; Καλή γνώση όλων των βημάτων του τανγκό!



1. Ισπανοί

Ή αν θέλετε οι «καζανόβα» της Ευρώπης, κερδίζουν στα σημεία Γάλλους και Ιταλούς. Θορυβώδεις στην κοινωνική αλλά και στην προσωπική τους ζωή, έχουν τη Μεσόγειο να κυλάει στο αίμα τους, ενώ λατρεύουν το ποτό και το φαγητό! Αν, μάλιστα προσθέσουμε και το φλαμέγκο, τότε κάθε άλλη εξήγηση είναι περιττή. Το μυστικό της αποπλάνησης; Η ικανότητά τους να πίνουν μέχρι αργά τη νύχτα!

 metrogreece







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment