Thursday, March 22, 2012

Αδέσποτος γάτος κληρονόμησε 10 εκατομμύρια ευρώ










Ο Τομάσο είναι ένας γάτος 4 ετών, που κάποτε κυκλοφορούσε αδέσποτος στα στενά της Ρώμης και σίγουρα τότε δεν φαντάζονταν ότι μια μέρα θα…

γίνονταν πολυεκατομμυρούχος και θα κατακτούσε τον τίτλο της πλουσιότερης γάτας του κόσμου.



Στις 26 Νοεμβρίου του 2009 μια ηλικιωμένη κυρία από την Ρώμη που ήταν χήρα ενός ζάμπλουτου κατασκευαστή και δεν είχε παιδιά, έγραψε στη διαθήκη της ότι σκόπευε να αφήσει το σύνολο της περιουσίας της στον γάτο της τον Τομάσο που τον περιμάζεψε από τον δρόμο.



Η περιουσία της εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ καθώς απαρτίζεται από εκατοντάδες ακίνητα σε όλη την Ιταλία: από το Μιλάνο μέχρι την Καλαβρία.



Η ιταλίδα χήρα έγραψε επίσης στη διαθήκη της σαφείς εντολές στους δικηγόρους της να βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο που θα φροντίζει το γάτο και θα διαχειρίζεται την περιουσία.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian επειδή ο νόμος στην Ιταλία δεν επιτρέπει σε ζώα να κληρονομούν, αλλά επιτρέπει να δημιουργούνται καταπιστεύματα στο όνομά τους με κάποιο πρόσωπο ως διαχειριστή, η χήρα δημιούργησε το σχετικό καταπίστευμα και έβαλε ως διαχειρίστρια την νοσοκόμα της, μια Ιταλίδα που ονομάζεται Στεφανία (τα πλήρη στοιχεία της δεν δημοσιοποιούνται), η οποία την φρόντιζε τα τελευταία χρόνια.



Τώρα η χήρα απεβίωσε σε ηλικία 94 χρονών και η Στεφανία βρέθηκε ξαφνικά να διαχειρίζεται εκατομμύρια ευρώ με μόνη υποχρέωση να φροντίζει τον γάτο. Η ίδια δήλωσε «Δεν είχα ιδέα πως η κυρία είχε τόσα πολλά λεφτά».











ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment