Tuesday, March 20, 2012

Σεσημασμένος παιδεραστής που κυκλοφορεί ελεύθερος, προσπάθησε να βιάσει 12χρονη!



Ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να συλληφθεί 42χρονος σεσημασμένος παιδεραστής εξαπέλυσαν
οι Αρχές... στη Σάμο, μετά από καταγγελία οικογένειας ότι ο άνδρας προσπάθησε να ασελγήσει πάνω σε 12χρονο κοριτσάκι.



Ο δράστης, που είναι απότακτος στρατιωτικός, έχει απασχολήσει άλλες δυο φορές τις αρχές με τις αρρωστημένες του ορέξεις.



Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του κοριτσιού, ο 42χρονος προσπάθησε να ασελγήσει θωπεύοντας και κάνοντας άσεμνες χειρονομίες, προσπαθώντας να το πείσει να συναινέσει στις προθέσεις του. Για καλή της τύχη, η μικρούλα βρήκε το κουράγιο να το βάλει στα πόδια και να καταφύγει στους γονείς του.



Ο δράστης αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς, αλλά φρόντισε να κρυφτεί ώσπου να παρέλθει το αυτόφωρο. Στη συνέχεια, προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα, όπου τον ενημέρωσαν πως είχαν σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του και τον άφησαν ελεύθερο.



Ο ίδιος άνθρωπος, όταν υπηρετούσε ως οπλίτης πενταετούς υποχρέωσης είχε αποταχθεί από τον Στρατό επειδή είχε προσπάθησε και τότε να βιάσει την 12χρονη κόρη γνωστού δικηγόρου του νησιού, ενώ πριν από λίγο καιρό, είχε απασχολήσει πάλι την Αστυνομία, όταν εντοπίστηκε έξω από το σχολείο του χωριού να παρενοχλεί ανήλικες μαθήτριες επιδεικνύοντάς τους τα γεννητικά του όργανα.


24WRO









ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment