Saturday, March 24, 2012

Καταγγελία για ομαδικό βιασμό 12χρονης

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=537898&w=400&h=300&q=80Επιχείρηση αναζήτησης τεσσάρων ανδρών έχει στηθεί στην περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας...

έπειτα από καταγγελία της μητέρας ενός 12χρονου κοριτσιού ότι βιάστηκε.







Όπως κατήγγειλε η μητέρας της 12χρονης Βουλγάρας, χθες το απόγευμα στον Αλμυρό, πλησίασε την κόρη της μια άγνωστη γυναίκα, η οποία, προσποιούμενη προβλήματα όρασης, έπεισε την ανήλικη να την ακολουθήσει σε κοντινό σημείο όπου βρισκόταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις άνδρες, που αιφνιδιαστικά με τη χρήση βίας την επιβίβασαν σε αυτό.





Ακολούθως την οδήγησαν σε ερημικό σημείο, όπου χρησιμοποιώντας βία και απειλές τη βίασαν διαδοχικά. Στη συνέχεια, η ανήλικη, εκμεταλλευόμενη την έλλειψη προσοχής από μέρους των δραστών, τράπηκε σε φυγή.





Από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αστυνομικών. Η ανήλικη παρακολουθείται από παιδοψυχίατρο, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέτασή της.





Η αστυνομική έρευνα – προανάκριση που ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εστιάζει στη διακρίβωση τέλεσης του αδικήματος και περαιτέρω στη διερεύνηση όλων των πτυχών της καταγγελλόμενης υπόθεσης.



24ωρο








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment