Wednesday, March 14, 2012

14 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

14 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για ..
.όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα



H συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.
Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.




23 έως 24 Ιχθύων









Σύμβολο: «Ένα μικρό νησί, καταμεσίς του ωκεανού».



Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ μπορεί πραγματικά να ζει στον κόσμο του, προωθώντας και υπερασπιζόμενος αξίες που δείχνουν μάλλον «περίεργες» στους υπόλοιπους. Οι θετικές συνέπειες μιας τέτοιας στάσης έχουν να κάνουν με την ειδίκευση σε πολύ συγκεκριμένους τομείς, μια ειδίκευση η οποία οδηγεί σε «απίστευτα» αποτελέσματα, είτε πρόκειται για τεχνικές εφαρμογές, είτε για τα πορίσματα μιας πνευματικής αναζήτησης. Φυσικά, η κοινωνικότητα του ατόμου είναι μάλλον περιορισμένη και κινείται εντός του μικρόκοσμου που ζει.



Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ένα βιβλίο είναι σαν καθρέφτης. Αν λοιπόν το κοιτάξει ένας πίθηκος, μην περιμένετε να φανεί ένας απόστολος»

George Christoph Lichtenberg 





Χ.Δ. 





Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια







Αισθηματικά

Πλούσια μα και ανατρεπτική αναμένεται να είναι η τρέχουσα χρονιά και το βέβαιο είναι πως ένα χρόνο μετά πολλά θα έχουν αλλάξει στην ζωή σας. Ένας δυνατός έρωτας μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά και επιπλέον να σας δώσει να καταλάβετε πως κανένα σχήμα και καμία «μπάρα ασφαλείας» δεν αντέχει τους ...κραδασμούς της καρδιάς! Οι δεσμευμένοι καλούνται επίσης να ανανεώσουν την σχέση τους, βρίσκοντας χρόνο και εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες για μια πιο ουσιαστική επαφή με τον σύντροφο τους, μέσω κοινών δραστηριοτήτων, ταξιδιών κλπ.





Οικονομικά

Οι προοπτικές σας είναι εξαιρετικές, γι αυτό ...ανασκουμπωθείτε και προετοιμαστείτε για τις μεγάλες προκλήσεις που έρχονται. Το μεγάλο σας πλεονέκτημα είναι οι βοήθειες που μπορεί να έχετε, αφού είναι ικανές όχι μόνον να σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση αλλά και να αποτελέσουν μια πολύ καλή «μαγιά» για την περαιτέρω πορεία σας. Ακόμη, αναμένεται να ωφεληθείτε από τις «εγκαταλείψεις» τρίτων, είτε πρόκειται για μια δουλειά, είτε για μια καθαρά οικονομική ευκαιρία.


astrology.gr


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment