Wednesday, March 21, 2012

Τα 16 πιο «καυτά» gadgets του 2012






 Φέτος 16 είναι τα πιο «καυτά» που περιμένουμε να κάνουν την εμφάνισή τους. Το ερώτημα είναι -Θα τα πιάσουμε ποτέ στα χέρια μας ή θα μείνουν μόνο ως ιδέες. Το μέλλον θα μας το αποδείξει...






1. Nintendo Wii U



Για ακόμη μία φορά η Nintendo προσπαθεί να αναβαθμίσει τον κόσμο του gaming και συγκεκριμένα με μια κονσόλα, η οποία θα διαθέτει ένα πρωτότυπο χειριστήριο με μεγάλη οθόνη αφής, με σκοπό ο χρήστης να μπορεί να συνεχίζει το παιχνίδι του ακόμα και όταν κλείνει την τηλεόραση. 

Αυτό το νέο Wii θα προσφέρει γραφικά σε ανάλυση 1080p , ενώ θα είναι συμβατό με τα παιχνίδια του προκατόχου του. Συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμη γνωστή, όπως και η τιμή του, ωστόσο η Nintendo έχει ήδη αναφέρει ότι η νέα κονσόλα θα βρίσκεται στα ράφια των μαγαζιών μέσα στο 2012.


2. Google Ice Cream Sandwich 



Τα πρώτα Ice Cream Sandwich (Android 4.0) κινητά τηλέφωνα έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους και αναμένουμε πολλά καινούργια μοντέλα μέσα στο 2012.


3. iPad mini



Θα παρουσιάσει η Apple ένα tablet 7 ιντσών μέσα στο επόμενο έτος; Το ελπίζουμε!


4. Νέα βελτιωμένα ultrabooks



Ξεχάστε πλέον τα notebooks. Τα ultrabooks είναι το μέλλον. Αυτά τα ελαφριά, λεπτά και εξαιρετικά γρήγορα laptops αναμένετε να κάνουν «θραύση» μέσα στο 2012.


5. Macbook επόμενης γενιάς



Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η σειρές Macbook Pro και Air της Apple αναμένεται να ανανεωθούν πλήρως και να αποκτήσουν νέο design. Μπορεί το Macbook Air να γίνει ακόμα πιο λεπτό;


6. Νέα AirPlay προιϊόντα της Apple



Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε ακριβώς τι είναι το AirPlay της Apple, πρόκειται για μία ασύρματη υπηρεσία, η οποία επιτρέπει στους χρήστες των «i-συσκευών» να διαχειρίζονται τα αρχεία τους, χωρίς usb και άλλα καλώδια. Γιατί λοιπόν να μην δούμε AirPlay ηχεία στο μέλλον και κυρίως σε μια λογική τιμή;


7. Kindle Fire 2



Το Kindle Fire, το νέο tablet της Amazon, έχει σπάσει ρεκόρ στις πωλήσεις και συναγωνίζεται το iPad. Φανταστείτε λοιπόν να δούμε ένα βελτιωμένο του μοντέλο μέσα στο επόμενο έτος. Μήπως να αρχίσει να ανησυχεί το iPad;


8. iPhone 5




Για όλους εσάς που περιμένατε το iPhone 5 μέσα στο 2011, πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα μέχρι το επόμενο έτος. Δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει, αλλά πλέον είμαστε σίγουροι ότι θα πρόκειται για iPhone 5.


9. Apple iTV



Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple θα διεισδύσει στην αγορά των τηλεοράσεων μέσα στο 2012, και θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση. Το μέλλον θα μας το αποδείξει…


10. iPad 3



Όλοι το περιμένουμε ανυπόμονα και τελευταία οι φήμες οργιάζουν. Φυσικά πρόκειται για το iPad 3, το οποίο αναμένεται να έχει βελτιωμένη οθόνη και καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο, ενδεχομένως, θα το έχουμε στα χέρια μας.


11. PlayStation Vita


Η φορητή κονσόλα επόμενης γενιάς της Sony αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στις 22 Φεβρουαρίου του 2012. Θα διαθέτει δύο analog-sticks, οθόνη αφής και γραφικά παρόμοια με του Playstation 3. Όπως είναι λογικό, πρόκειται να σπάσει ρεκόρ πωλήσεων.


12. 4G smartphones και tablets


Περιμένουμε να δούμε αρκετά νέα 4G κινητά μέσα στο 2012 και γιατί όχι και ανανεωμένα 4G tablets.


13. Nook 2



Η εταιρία Barnes & Noble έχει ήδη κυκλοφορήσει το επιτυχημένο της Nook tablet και γιατί όχι να μην δούμε την ανανεωμένη του έκδοση μέσα στο επόμενο έτος.


14. Nikon D800



Η φωτογραφική μηχανή D700 της Nikon άλλαξε ριζικά τα δεδομένα στο χώρο της και μία βελτιωμένη έκδοσή της αναμενόταν να κάνει την εμφάνιση της φέτος, ωστόσο αυτό δεν έγινε. Να, λοιπόν, κάτι ακόμα που θα δούμε στο επόμενο έτος.


15. Canon 5D Mark III



Συνεχίζοντας στο χώρο των φωτογραφικών μηχανών, οι λάτρεις της φωτογραφίας περίμεναν φέτος την ανανεωμένη έκδοση της Canon EOS 5D Mark II, ωστόσο λόγω του τσουνάμι που έπληξε την Ιαπωνία, η κατασκευή της κάμερας άργησε σημαντικά. Η εταιρία, όμως, υποσχέθηκε ότι μέσα στο 2012 θα την έχουμε στα χέρια μας.


16. Windows 8




Τα Windows 8 είναι το επόμενο μεγάλο βήμα που περιμένουμε από τη Microsoft, καθώς ήδη το Metro UI έχει τρομερή επιτυχία στα smartphones, Xbox 360 και tablets. Η beta έκδοση του λογισμικού αναμένεται μέσα στον Φεβρουάριο, ενώ η τελική του έκδοση θα είναι διαθέσιμη για τους υπολογιστές στα μέσα του 2012.


















ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment