Friday, March 23, 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τρίχρονο αγοράκι πέθανε πέντε φορές μέσα σε 1 χρόνο!

http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2012/03/aaron_122027804-400x223.jpgΑνατριχιάζει η εξομολόγηση μιας μητέρας...

η οποία περιγράφει με ποιον τρόπο επανέφερε πέντε φορές τον γιo της από το θάνατο μέσα σε ένα χρόνο, εξαιτίας μια σπάνιας ασθένειας που έχει στην καρδιά.







Η καρδιά του 3χρονου Aaron Sweeney μπορεί να σταματήσει για περισσότερο από επτά λεπτά κάθε φορά που παθαίνει έμφραγμα…





Ο Aaron είναι ζωντανός χάρη στην 28χρονη μητέρα του Jolaine Clark, η οποία είναι εκπαιδευμένη να σώζει, χρησιμοποιώντας έναν απινιδωτή χειρός.





Ο 3χρονος υπέστη για πρώτη φορά έμφραγμα, ενώ έβλεπε τηλεόραση πριν από έναν χρόνο. Από τότε το έχει ξαναπάθει άλλες πέντε φορές, οι τρεις εκ των οποίων ήταν τους τελευταίους τρεις μήνες.





Ο μικρός που πάσχει από το Σύνδρομο του Ξαφνικού Θανάτου «Sudden Death Syndrome», δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να απολαμβάνει τα παιχνίδια του στο σπίτι του στο Mosspark στη Glasgow.





«Είναι ένα νορμάλ τρίχρονο παιδί. Οι γιατροί μου έχουν πει να μην τον αφήνω να τρέχει αλλά δεν μπορώ να τον σταματήσω» αναφέρει η μητέρα του.





Ο Aaron τον περασμένο Ιανουάριο, υπεβλήθη σε επέμβαση όπου του τοποθέτησαν μια ειδική συσκευή παρακολούθησης της καρδιά τους. Αυτή η συσκευή ανιχνεύει την στιγμή που η καρδιά του εμφανίζει κάποιο πρόβλημα, καταγράφοντας του παλμούς του, έτσι ώστε οι γιατροί να είναι ενήμεροι όταν ο μικρός θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο…



24ωρο








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment