Saturday, March 24, 2012

24 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


24 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια Η Σελήνη στον Κριό σε συνδυασμό με την σύνοδο Ήλιου-Ουρανού θα ...



επιχειρήσουν να ανατρέψουν τα πάντα! Από το απόγευμα και μετά η αντίθεση Σελήνη-Κρόνου ίσως βγάλει προβλήματα επικοινωνίας και εκδήλωσης συναισθημάτων.



Κριός



Η εξέλιξη κάποιων πραγμάτων στα συναισθηματικά ή στην κοινωνική ζωή άπτεται της προσωπική σας συμμετοχής, αφού με την σύνοδο Ήλιου-Ουρανού αυτό που θα σας ενθουσιάζει τώρα μετά από μια ώρα θα σας φαίνεται βαρετό και τετριμμένο. Μέσα από φιλίες θα καταλάβετε πως ο κόσμος λατρεύει τον παρορμητικό χαρακτήρα και την «τρέλα» σας.







Ταύρος



Μια ημέρα όπου θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά με άτομα που θα θέλατε. Από την άλλη, έχετε βαρεθεί τα καθημερινά και τετριμμένα και σήμερα αναζητάτε την ευκαιρία να ξεφύγετε από αυτά. Η βόλτα, η έξοδος και οι αγορές θα σας βοηθήσουν να ανακάμψετε ψυχολογικά. Αισθηματικά, η δημιουργία σχέσης είναι απλά θέμα χρόνου.







Δίδυμοι



Σήμερα, ξυπνάτε με μια αδικαιολόγητη ανησυχία ή μήπως δεν είναι εντελώς ανεξήγητη; Αναρωτιέστε, εάν το πρόσωπο που κοιμάται δίπλα σας, με το πρώτο φως της ημέρας είναι άραγε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε; Προσπαθήστε σήμερα να δείτε τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ζωή σας αλλάζει, αφού αλλάζετε κι εσείς.







Καρκίνος



Σήμερα, θέλετε να είστε βέβαιοι ότι θα μπορείτε να προστατευθείτε από ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε. Η χιαστί Ηλίου και Ουρανού με Άρη, σας ωθεί να αγωνιστείτε για θέματα που για εσάς είναι ζωτικής σημασίας. Τα αισθηματικά, σας δίνουν την δύναμη να συνεχίσετε ενώ μια βοήθεια από το πουθενά σας δίνει μια τεράστια χαρά.







Λέων



Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε τη ζωή τη δική σας και των άλλων πιο όμορφη. Μπορείτε να διασκεδάσετε πηγαίνοντας θέατρο, σινεμά ή σε κάποιο άλλο χώρο διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Προσπαθήστε ο χρόνος σας είναι πραγματικά δημιουργικός. Αισθηματικά, ίσως διαπιστώσετε πως με την σχέση σας ζείτε τελικά τον απόλυτο έρωτα.







Παρθένος



Όλη την εβδομάδα τρέχατε με φρενήρεις ρυθμούς. Οπότε σήμερα, που είναι Σάββατο κόψτε ταχύτητα και κινηθείτε πιο αργά και ήρεμα. Διαφορετικά, με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιό σας μπορεί να γίνεται σαν τον Πήτερ Σέλλερς στην ταινία «Το πάρτι». Ο αισθηματικός κόσμος περνά μια φάση ανακατάταξης που θα σας αναγκάσει να παραδεχτείτε τα συναισθήματα σας.







Ζυγός



Εύθυμοι και εξωστρεφείς, σήμερα με τη Σελήνη στο απέναντι ζώδιο βρίσκετε ευχαρίστηση κάνοντας πράγματα που σας επιτρέπουν να αισθάνεστε όλα τα βλέμματα καρφωμένα πάνω σας. Αισθηματικά, δώστε στη σχέση σας την ευκαιρία να αναπτυχθεί. Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω το παρελθόν αλλά και να επωφεληθείτε από τις καταστάσεις για το μέλλον.







Σκορπιός



Σήμερα, νοιώθετε πως πρέπει να κάνετε την δική σας «ψυχοθεραπεία». Ούτως ή άλλως σήμερα η διάθεση να ξοδέψετε ίσως τελικά σας οδηγήσει να κάνετε και κάποιες αψυχολόγητες αγορές. Τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα ανατρέψουν το πρόγραμμα σας αλλά θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, αφού θα συνοδεύονται και από ένα διακριτικό φλερτ.







Τοξότης



Σήμερα πρέπει να αρπάξετε τις ευκαιρίες. Βγάλτε το βέλος από την φαρέτρα και πετάξτε το όσο πιο μακριά γίνεται. Αρχίστε να αναζητάτε τις απεριόριστες δυνατότητες για να βγάλετε χρήματα. Αισθηματικά, προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις που θα βοηθήσουν την σχέση σας να πάει παρακάτω. Η βραδινή έξοδος κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που θα έχουν συνέχεια…







Αιγόκερως



Η σημερινή μέρα είναι μέρα χαράς, αφού κάποιες ειδήσεις αποδεικνύουν πως για άλλη μια φορά το ένστικτό σας δουλεύει άψογα. Ακόμα και στα αισθηματικά, ίσως καταλάβετε πως τα συναισθήματα κάποιων ίσως τελικά να μην είναι άπλα ένα «φιλικό» ενδιαφέρον. Δείτε πίσω από τις λέξεις. Δημιουργήστε όμορφο περιβάλλον και δε θα χάσετε.







Υδροχόος



Η λέξη που ταιριάζει σήμερα είναι παρασπονδίες. Στη ζωή υπάρχουν κάποιες «γλυκές αμαρτίες» που πολλοί τους αντιστέκονται. Σήμερα όμως εσείς θέλετε ως άλλος Αδάμ να φάτε απαγορευμένους καρπούς αλλά αποκλείεται να εκδιωχτείτε από την δική σας Εδέμ, αφού εσείς ορίζετε τους κανόνες. Αποφύγετε τις περιττές «εξομολογήσεις» διότι ίσως πείτε πράγματα που δεν σας συμφέρουν.







Ιχθύες



Μια μέρα όμορφη, αφού νοιώθετε πως έχετε ρέντα. Επιπλέον, κοινωνικές συναναστροφές και εκδηλώσεις ευνοούν για να αισθανθείτε ο ενορχηστρωτής των πραγμάτων. Πολλά πράγματα θα νοιώσετε πως είναι στα χέρια σας, αποφύγετε όμως να παίξετε με τα συναισθήματα των άλλων. Κάποιο δώρο ή μια αυθόρμητη κίνηση θα σας «ταράξει» ευχαρίστα.



astrology.gr




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment