Sunday, March 25, 2012

Στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2012

Με έντονη αστυνομική παρουσία


Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Χωρίς την παρουσία πολιτών, αλλά με έντονη αστυνομική παρουσία κοντά στην εξέδρα των επισήμων πραγματοποιήθηκε η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ενώπιον.....

του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού, σύσσωμου του υπουργικού συμβουλίου και της στρατιωτικής ηγεσίας. «Δεν θα λυγίσουμε», ανέφερε μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Πριν από την παρέλαση προηγήθηκε η δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, υπουργών, βουλευτών και πολλών επισήμων.

Επίσης, έγινε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Την ώρα της έναρξης της παρέλασης ομάδας περίπου 20 ατόμων, στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος, φώναξε «κλέφτες» και «προδότες».

Η ομάδα απομονώθηκε αμέσως από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η λεωφόρος Αμαλίας παρέμεινε αποκλεισμένη από το ύψος του Ζαππείου μέχρι τη Βασιλέως Γεωργίου, ενώ η παρουσία αστυνομικών ήταν πολύ έντονη σε όλο το μήκος των οδών Αμαλίας και Πανεπιστημίου.

Το ελικόπτερο της αστυνομίας έκανε περιπολίες από αέρος, ενώ πλήθος κόσμου ήταν συγκεντρωμένο, κατά μήκος της οδού Πανεπιστημίου από το ύψος της Βουκουρεστίου και κάτω.

Eπί ποδός βρέθηκαν 4.000 αστυνομικοί, ενώ σε επιφυλακή βρέθηκαν και εισαγγελείς για να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε περίπτωση απόπειρας διακοπής της παρέλασης.

Οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που κάλυψαν την παρέλαση είχαν διαπίστευση, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν προληπτικούς ελέγχους σε ομάδες που εμφανίστηκαν κοντά στο χώρο των παρελάσεων με πανό.

Κάγκελα παντού. Στις ζωές μας, στις τσέπες μας , στα δικαιωματά μας , στο μέλλον μας, στην εθνική επέτειο
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment