Sunday, March 25, 2012

25 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

25 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο και τα τρίγωνα της με τον Άρη και τον Πλούτωνα...

θα συμβάλλουν σε μια ισορροπία στα πλαίσια του «ανάγκα και θεοί πείθονται». Συναισθηματικά ωστόσο δεν θα λείψουν οι έντονα φορτισμένες στιγμές. Από το μεσημέρι προς το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα βοηθήσει σο να έρθουν κάποιες στιγμές χαλαρότητας ή διασκέδασης.



Κριός



Με τη σύνοδο Ηλίου – Ουρανού σίγουρα νιώθετε κάποια πράγματα μέσα σας να βράζουν και αυτό, αν μπορέσετε να το βγάλετε δημιουργικά μέσα από δραστηριότητες που απαιτούν σωματικό κόπο, θα είναι ευχής έργο. Αισθηματικά, αποφύγετε τις υπερβολές και δώστε στο ταίρι σας την ευκαιρία λήψεων πρωτοβουλιών. Με τη Σελήνη στο 2ο ηλιακό οίκο υπάρχει αυξημένη τάση για καλοπέραση.







Ταύρος



Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας οι προσδοκίες και οι επιθυμίες μπορούν να πραγματοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο, η παρουσία του Ηλίου και του Ουρανού στον 12ο σας δημιουργούν μια αβεβαιότητα, αφού πολλά πράγματα φαντάζεστε πως δεν θα έχουν την τελική κατάληξη που επιθυμείτε. Κάποια πρόταση για έξοδο ίσως ανατρέψει το πρόγραμμα που είχατε κατά νου.







Δίδυμοι



Κάτω από δύσκολες συνθήκες μπορείτε προφανώς και να λειτουργήσετε καλύτερα όμως θα πρέπει να προσέχετε, λόγω της παρουσία του ανάδρομου Άρη. Άλλο πράγμα το «κάνω γρήγορα» και άλλο το «βιάζομαι». Οικογενειακές υποχρεώσεις και συναντήσεις θα σπαταλήσουν αρκετό χρόνο από την ημέρα σας. Προσοχή σε ζητήματα διατροφής και εμφάνισης.







Καρκίνος



Η αδυναμία να κατανοήσετε την κρισιμότητα κάποιων πραγμάτων αλλά και η έλλειψη ρεαλισμού και σωστού συγχρονισμού θα σας αναγκάσουν να βρεθείτε ενώπιοι των ευθυνών σας. Ωστόσο, μια βοήθεια εντελώς ανέλπιστη θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε, υπενθυμίζοντάς σας όμως πως δεν μπορεί η τύχη να είναι πάντα με το μέρος σας. Μέσα από τηλεφωνικές επικοινωνίες ίσως καταφέρετε να πετύχετε αυτά που θέλετε.







Λέων



Η Σελήνη μέσα από τον Ταύρο ίσως σας ωθήσει σε υπερβολές. Η σωματική κούραση δεν μπορεί να καταβάλει το αδάμαστο πνεύμα σας και έτσι είστε διατεθειμένοι να κάνετε τα χατίρια στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να έχετε καλύτερη διαχείριση δυνάμεων, κάνοντας πράγματα τα οποία είναι κάπως πιο χαλαρά. Αισθηματικά, προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρίσεις.







Παρθένος



Είναι ζήτημα προσωπικής ευθύνης και δεν πρέπει να επαναπαύεστε στη βούληση ή τις πράξεις των άλλων. Μέσα από δικές σας κινήσεις αντιλαμβάνεστε πως η αξιοποίηση του προσωπικού σας χρόνου θα βοηθήσει να περάσετε καλύτερα με την οικογένειά σας, βοηθώντας σας έτσι να τα έχετε πιο καλά με τον εαυτό σας. Μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει.







Ζυγός



Με την παρουσία της Σελήνης στον 8ο οίκο, προσπαθήστε να ανακαλύψετε κάποια θέματα που σας απασχολούν. Ωστόσο, η σύνοδος Ηλίου – Ουρανού από απέναντι σας κάνει να είστε έτοιμοι για μάχη και αυτό δεν βοηθά ούτε στη ψύχραιμη αλλά ούτε και στην ρεαλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων. Μέσα από διάφορες συνομιλίες θα αντιληφθείτε πως κάποια πράγματα από το παρελθόν θα συνεχίσουν να σας απασχολούν.







Σκορπιός



Η παρουσία της Σελήνης στον 7ο οίκο θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω ένα πιο χαρούμενο και με θετική ενέργεια πρόσωπο. Ωστόσο, η αδυναμία να κρατήσετε χρήματα θα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, αφού σε κάθε περίσταση και εκδήλωση θα κυριαρχεί η σπατάλη. Ερωτικά, χρειάζεται να απελευθερώσετε τον εαυτό σας δείχνοντας έτσι στη σχέση σας πως τα καλύτερα έρχονται.







Τοξότης



Η μέρα ενδείκνυται για κοινωνικές δραστηριότητες, ωστόσο δεν θα πρέπει να παραλείψετε τις επιθυμίες του πνεύματος και του σώματος για κάποια περεταίρω ξεκούραση ή χαλάρωση. Αισθηματικά, ίσως μια βόλτα με το ταίρι σας να βοηθούσε να απεγκλωβιστείτε από προβλήματα της καθημερινότητας. Αποφύγετε συζητήσεις για δουλειά και δώστε έναν ανοιξιάτικο ρόλο στη ζωή σας.







Αιγόκερως



Επικοινωνιακά σίγουρα θα ανακύψουν ζητήματα τα οποία περισσότερο θα σας προκαλέσουν γέλιο παρά θα σας εκνευρίσουν. Η παρουσία της Σελήνης στον επίσης γήινο Ταύρο θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε σωματικό επίπεδο και θα σας βοηθήσει να συναντήσετε άτομα που έχετε κοινά χόμπι και ενδιαφέροντα.







Υδροχόος



Πολλά πράγματα ξεφεύγουν από τη δική σας αρμοδιότητα, ωστόσο με τη σύνοδο Ουρανού – Ηλίου δείχνετε διατεθειμένοι να κάνετε τη δική σας επανάσταση, σπάζοντας νόμους, κανόνες και πρωτόκολλα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει κάποια πράγματα να τα ξαναδείτε διότι ίσως πολλές αποφάσεις σας τον τελευταίο καιρό έχουν παρθεί εν θερμώ.







Ιχθύες



Σήμερα, ίσως νιώσετε πως ο χρόνος σας είναι περιορισμένος για τους άλλους, αφού έχετε να ικανοποιήσετε και δικές σας ανάγκες. Κάτω από καλές συνθήκες και με τη βοήθεια του ερωτικού σας συντρόφου θα μπορέσετε να πάτε τη σχέση παρακάτω. Επικοινωνιακά, η Σελήνη στον Ταύρο σας χαρίζει τη δυνατότατα να μπορέσετε να προσεγγίσετε τον οποιοδήποτε, επιτυγχάνοντας πράγματα τα οποία φαίνονταν αδύνατα.



astrology.gr












ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment