Monday, March 26, 2012

27 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια







Η μέρα ξεκινά με την Σελήνη στον Ταύρο, να μάχεται για τις σταθερές αξίες αλλά ότι...



...προλάβουμε μέχρι λίγο πριν τις 13:00 γιατί εκεί εισέρχεται στους Δίδυμους και «πέφτουν τα ψέματα βροχή» που έλεγε και ένα παλαιό τραγούδι. Ίσως σήμερα η σιωπή να είναι χρυσός μιας και τα λόγια εύκολα θα μπορέσουν να διαστρεβλωθούν.



ΚΡΙΟΣ

Ίσως σήμερα διαπιστώσετε μια ανακολουθία τόσο στα λόγια όσο και στις πράξεις κάποιων. Ειδικά στα εργασιακά θέματα, η συνεννόηση δεν θα είναι εύκολη, αφού ο καθένας θα υπερασπίζεται με θέρμη τις θέσεις του. Πολλά λάθη θα γίνουν επίσης όσον αφορά τις συνεννοήσεις σε οικονομικά θέματα. Αισθηματικά, ίσως κάπου παρασύρεστε από λόγια τρίτων. Οι γεννημένοι το 1988 χρειάζεστε περισσότερη τόλμη στις κινήσεις σας.



ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα το πρωί μπορείτε να διευθετήσετε καταστάσεις, αρκεί βέβαια να έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα. Από το μεσημέρι η Σελήνη μπαίνει στον 2ο οίκο και διαφαίνεται πως κάποιοι πάνε να σας παραπλανήσουν οικονομικά. Οι συζητήσεις μπορεί να «φαίνονται» ξεκάθαρες στην ουσία όμως κρύβουν πολλά. Αισθηματικά, μια πρόταση πραγματικά θα σας ενθουσιάσει. Οι γεννημένοι το 1982, αφήστε τις επιπολαιότητες.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για εσάς για να καταφέρετε να κάνετε συμβιβασμούς. Όμως ίσως στην πίεση επάνω να πείτε ή να υποσχεθείτε πράγματα που αδυνατείτε να πραγματοποιήσετε. Οικονομικά, προσέξτε γιατί ίσως εξαπατηθείτε. Αισθηματικά, κάποια ζητήματα λύνονται μόνα τους. Οι γεννημένοι το 1977, δείξτε λίγο συγκατάβαση.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ενδέχεται να έχετε τηλεφωνικές ενοχλήσεις από τρίτους, ιδίως για θέματα που αφορούν το παρελθόν. Ο Άρης στον 3ο ηλιακό σας οίκο σας κάνει να μην αφήνετε τίποτα «να πέσει» κάτω. Στα αισθηματικά, ίσως κάποια παλιά λάθη να τα βρείτε μπροστά σας. Αντιμετωπίστε το θέμα με τόλμη και αποφύγετε τις ανούσιες δικαιολογίες. Οι γεννημένοι το 1968 ο χρόνος δουλεύει υπέρ σας.



ΛΕΩΝ

Η παρουσία πλανητών στον Κριό ωθεί το σώμα σας σήμερα σε εγρήγορση και το μυαλό στα όρια, αφού τα χρονοδιαγράμματα δείχνουν πως είναι άκρως πιεστικά. Ερωτικά, πρέπει να ξεκαθαρίσετε πως στη παρούσα φάση η εργασία είναι σκοπός ζωής. Κατανόηση θα υπάρξει, μόνο εάν από μεριάς σας υπάρχει θέληση για πραγματικό και ουσιαστικό διάλογο. Οι γεννημένοι το 1963 να θυμάστε πως τίποτα δεν σας χαρίζεται.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή ημέρα σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε «τον δάκτυλον επί των τύπων των ήλων». Οι φίλοι σήμερα είναι το καταπραϋντικό στα νεύρα σας. Στα αισθηματικά, τα πράγματα μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα, αρκεί να οπλιστείτε με περισσότερη υπομονή. Επαγγελματικά ζητήματα ίσως σας δυσαρεστήσουν από την εξέλιξή τους λόγω εμπλοκής κάποιου «ασπόνδου φίλου». Οι γεννημένοι το 1975, βάλτε κάποια όρια στα θέλω των άλλων.



ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα δεν είναι άσχημη, ειδικά μετά τις 13:00 που η Σελήνη θα μπει στους αέρινους Διδύμους. Ίσως μια βόλτα με φίλους αποτελέσει πράξη εκτόνωσης. Στα οικονομικά ζητήματα κάνετε λάθη τα οποία είναι παιδαριώδη ή υπερβολικά αλλά ζήστε το! Αισθηματικά, λόγια του αέρα ενδέχεται να έχουν αποδέκτες εσάς. Οι γεννημένοι το 1993, αδιαφορήστε για τους άλλους.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά, νοιώθετε πως κάτι αλλάζει και πάτε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Επιπλέον, σκέφτεστε τις πιθανότητες επανασύνδεσης με κάποιο πρόσωπο και λέτε να κάνετε κάτι περισσότερο από το να κατασκοπεύσετε για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες. Η προσωπική σας ζωή ίσως βρεθεί κατά μία έννοια υπό στενή παρακολούθηση. Οι γεννημένοι το 1983, προσέξτε μην εξαπατηθείτε.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σας παρουσιάζουν μια άνοδο ενώ η ερωτική σας ζωή βρίσκεται στο πυρ το εξώτερον. Με τη Σελήνη στους Διδύμους, είναι ευκαιρία να αναθερμάνετε κάποιες σχέσεις και να αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες για να «ηλεκτριστεί» η ατμόσφαιρα με εκκεντρικότητα και πρωτοτυπία. Οι γεννημένοι το 1960, αφήστε τα λόγια και μιλήστε με πράξεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκεφτείτε θετικά και μη φέρνετε την καταστροφή. Σίγουρα δεν είστε στα καλύτερά σας όμως θα πρέπει να δώσετε τον αγώνα του μπροστάρη. Οι πλανήτες στον Κριό σας κάνουν αισθηματικά να χάνετε την ψυχραιμία σας σε μια σχέση που μέχρι πριν λίγο ήταν υπό έλεγχο. Αυτό συμβαίνει γιατί έχετε χάσει κυρίως την αυτοπεποίθηση σας. Οι γεννημένοι το 1965, μην σπαταλάτε το χρόνο σας άσκοπα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα συναισθηματικά παίζετε σαν φαβορί τελικά παίρνετε αυτό που θέλετε. Στα επαγγελματικά, ίσως τελικά να μη φτάνει το ότι δουλεύετε με αυταπάρνηση. Διεκδικήστε το δίκαιο σας, μιας και κάποιοι νομίζουν πως είσαστε το παιδί για όλες τις δουλειές. Αποφύγετε τις ρήξεις. Οι γεννημένοι το 1980 ίσως χρειαστεί να στηρίξετε κάποιο οικογενειακό σας πρόσωπο.



ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα μάλλον νοιώθετε πως βαριέστε. Οι συμβάσεις και οι βαρετές υποχρεώσεις, δεν είναι για εσάς, γι’ αυτό λοιπόν σε όποιον σήμερα προσπαθήσει, να σας βάλει τα πόδια σε ένα παπούτσι, το πιθανότερο είναι να τον στείλετε με «κόκκινη» στα αποδυτήρια. Αισθηματικά, πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν από την ειλικρίνεια και την όρεξη για συζήτηση που θα επιδείξετε.
















ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment