Thursday, March 22, 2012

Νύφη με ουρά… σχεδόν 3 χλμ!







Τη θέση της στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες αποκτά η ουρά...
νυφικού, συνολικού μήκους 2823 μέτρων του οίκου Άντρε Σαλόν του Βουκουρεστίου, έχοντας καταρρίψει το προηγούμενο ανάλογο ρεκόρ (2488μ.).


Το βιβλίο ρεκόρ Γκίνες αναγνώρισε την ουρά νυφικού, που παρουσίασαν την Τρίτη στο Βουκουρέστι οι διοργανωτές της έκθεσης «Marriage Fest» και οι εκπρόσωποι του οίκου νυφικών, ως τη μεγαλύτερη ουρά, επισημαίνεται σε σχετικά «τηλεγραφήματα» ειδησεογραφικών πρακτορείων.


Όσοι επιθυμούν να δουν το.....



νυφικό με την τεράστια ουρά, μπορούν να επισκεφθούν την πλατεία Συντάγματος του Βουκουρεστίου από τις 23 μέχρι και τις 25 Μαρτίου.


Την Τρίτη, το εντυπωσιακό νυφικό ήταν ορατό από μακριά, αφού το 17χρονο μοντέλο που το φορούσε, κάθισε πάνω σε ένα μπαλόνι, το οποίο ανέβηκε, με τη βοήθεια ειδικού μηχανισμού, αρκετά μέτρα πάνω από το έδαφος, για να το θαυμάσουν οι περαστικοί.


Σε δηλώσεις του, ο Άλιν Κάραμαν, εκπρόσωπος των διοργανωτών, τόνισε: «Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας και να φέρουμε πάλι πίσω τον τίτλο στη Ρουμανία».


Στόχος των διοργανωτών ήταν να δημιουργήσουν ένα νυφικό με ουρά μήκους 2750 μέτρων, για να καταρρίψουν το προηγούμενο ρεκόρ, που κρατούσε από το Δεκέμβριο του 2009. Τελικά, οι διοργανωτές και ο οίκος νυφικών, όχι μόνο πέτυχαν, αλλά ξεπέρασαν τον αρχικό τους στόχο.


Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του νυφικού και της τεράστιας ουράς είναι 4700 μέτρα ταφτάς, 10,5 μέτρα μετάξι ζακάρ, 45 μέτρα φόδρας, πέρλες, χάντρες και πούλιες, διαφόρων μεγεθών.


Είναι η δεύτερη φορά που η Ρουμανία κατακτά το ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη ουρά νυφικού. Η πρώτη ήταν το 2009, όταν το Βουκουρέστι κατάφερε να μπει στο βιβλίο Γκίνες, με ουρά νυφικού μήκους άνω των 1.500 μέτρων. Στη συνέχεια, το ρεκόρ καταρρίφθηκε από Κινέζους και Ολλανδούς σχεδιαστές και μόλις τώρα «επέστρεψε» στην Ρουμανία.


Και, για να μην παραπονιούνται οι γαμβροί, προτείνουμε, του χρόνου, παπιγιόν πλάτους μιλίου...


Πηγή: ert.gr















ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment