Monday, March 26, 2012

4 extreme θάνατοι την διάρκεια του σεξ




Άν είχε έρθει η ώρα να εγκαταλείψεις τον μάταιο τούτο κόσμο και μπορούσες να επιλέξεις εσύ ο ίδιος τον τρόπο, δεν θα διάλεγες να πεθάνεις κάνοντας σέξ?




Τουλάχιστον έτσι θα έφευγες με το χαμόγελο στα χείλη. Αν διαβάσετε όμως, σύμφωνα με το sportygossip.com, πως έχασαν τη ζωή τους οι παρακάτω άνθρωποι ενώ έκαναν σέξ, τότε ίσως αλλάξετε γνώμη!

1)Σέξ στη μέση του δρόμου!

Ένα ζευγάρι απο τη Ναμίμπια αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα τολμώντας να κάνει σέξ στη μέση του δρόμου. Ωστόσο, το εγχείρημά τους δεν είχε αίσιο τέλος καθώς παρασύρθηκαν απο ένα φορτηγό που διέσχιζε το δρόμο, με αποτέλεσμα να βρούν και οι δύο τραγικό θάνατο. Το νεαρό ζευγάρι, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε υψηλά επίπεδα αλκοόλ στο αίμα, οπότε ο συνδυασμός σεξ + αλκοόλ + δρόμος = κίνδυνος θάνατος.

2.Σέξ σε νεκροφόρα!

Πραγματικά δεν υπάρχει πιο ειρωνικό απο το να πεθάνεις μέσα σε μία νεκροφόρα. Και όμως συνέβη στον Hose Agustino Noha. O νεαρός δούλευε σε μια κηδεία και όπως συνήθιζε πάντα, κάλεσε την κοπέλα του να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο στη νεκροφόρα. Αφού έκαναν σέξ πήραν έναν υπνάκο απο τον οποίο όμως δεν ξύπνησαν ποτέ. Το ζευγάρι πέθανε απο ασφυξία στον ύπνο του καθώς είχαν αφήσει το αμάξι σε λειτουργία και διέρρευσε απο τον κινητήρα μονοξείδιο του άνθρακα.

3)Σέξ στη στέγη του σπιτιού!

Ο Brent Tyler και η Chelsea Tumbleston απο τη Νότια Καρολίνα εργάζονταν στο ίδιο μπάρ, ερωτεύτηκαν και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Ένα βράδυ μετά τη δουλειά , αποφάσισαν να κάνουν κάτι τρελό και ανέβηκαν στη στέγη για μια αξέχαστη νύχτα... Ωστόσο, το νεαρό ζευγάρι έπεσε απο την οροφή ύψους 15 μέτρων και υπέκυψε στα τραύματά του.






4)Σέξ με άλογο!




Το 2005 ένας άντρας βρέθηκε νεκρός στο ράντσο του στην Ουάσιγκτον. Η αιτία θανάτου άφησε τους πάντες άναυδους! Ο 40χρονος άντρας πέθανε απο εσωτερική αιμορραγία που προκλήθηκε μετά απο


σεξουαλική επαφή που είχε με το άλογό του. Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνα και αποκάλυψε πως ο 40χρονος λάτρευε την κτηνοβασία και είχε πλήθος πορνό ταινιών με ζώα στην αποθήκη του.








Πηγή tuned
















ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment