Sunday, March 25, 2012

Προσοχή στους απατεώνες..43χρόνος εξαπατούσε ηλικιωμένους παριστάνοντας τον εφοριακό


Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις απάτης και απόπειρας απάτης εις βάρος ηλικιωμένων, στην ευρύτερη
περιοχή των Φιλιατρών Μεσσηνίας. Σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον ενός 43χρονου Έλληνα για απάτη κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 43χρονος, αφού προσέγγιζε ηλικιωμένα....





άτομα, προσποιούμενος τον εφοριακό ή φιλικό πρόσωπο συγγενών τους, τα έπειθε να του παραδώσουν χρηματικά ποσά, για δήθεν οφειλές.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 43χρονος διέπραξε στην ευρύτερη περιοχή των Φιλιατρών τις παρακάτω περιπτώσεις απόπειρας απάτης και απάτης:

- Την 21-03-2012 το πρωί, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, αφού πήγε σε οικία 78χρονης ημεδαπής, προσποιούμενος φίλο συγγενικού της προσώπου, απαίτησε να του παραδώσει χρηματικό ποσό, για οφειλή του προς αυτόν, πλην όμως αυτή δεν το κατείχε, για να του το παραδώσει.

- Την 21-03-2012 το πρωί, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, αφού πήγε σε οικία 86χρονης ημεδαπής, προσποιούμενος τον εφοριακό, απαίτησε να του παραδώσει χρηματικό ποσό, για οφειλή συγγενικού της προσώπου στην εφορία, πλην όμως αυτή δεν το κατείχε, για να του το παραδώσει.

- Την 21-03-2012 το πρωί, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, αφού πήγε σε οικία 87χρονης ημεδαπής, προσποιούμενος επίσης τον εφοριακό, απαίτησε να του παραδώσει χρηματικό ποσό, για οφειλή συγγενικού της προσώπου στην εφορία, το οποίο και του παρέδωσε.

Ερευνάται επίσης η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.
zougla.gr



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment