Saturday, March 17, 2012

Από τη Δευτέρα ξεκινά 48ωρες απεργίες η ΠΝΟ


Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρεί η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία από τη
Δευτέρα 19 Μαρτίου, όπως αποφασίστηκε σε ειδική συνεδρίαση σήμερα, Παρασκευή. Συνάντηση Διαμαντοπούλου και Κουτρουμάνη με τη ΠΝΟ το Σάββατο. Η ΠΝΟ έχει ήδη αποστείλει εξώδικα στους αρμόδιους φορείς για την πραγματοποίηση...




απεργιακών κινητοποιήσεων και ζητά να παραμείνει αυτοτελής ο Οίκος Ναύτου, μετά την ένταξή του στον ΕΟΠΠΥ, να μην περικοπούν οι συντάξεις του ΝΑΤ, καθώς και να υπογραφεί η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για το 2012.

Σημειώνεται ότι φορείς και αγρότες από την Κρήτη αλλά και το Επιμελητήριο Κυκλάδων, με επιστολές τους προς την ΠΝΟ αλλά και στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Ανάπτυξης, ζητούν να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση και να μην παρεμποδιστεί η μεταφορά προϊόντων, καθώς κάτι τέτοιο θα επιφέρει αναπόφευκτα τεράστια οικονομική ζημιά.

* Εν τω μεταξύ, η υπουργός Ανάπτυξης, Άννα Διαμαντοπούλου και ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης θα συναντηθούν, το Σάββατο στις 2 μετά το μεσημέρι, με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ, στο κτίριο της Ακτής Βασιλειάδη.
trelokouneli

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment