Saturday, March 24, 2012

Έπιασε το όριο για το Λονδίνο και στα 50χλμ. βάδην ο Παπαμιχαήλ


Μετά τα 20χλμ. βάδην, ο Αλέξανδρος ...
Παπαμιχαήλ θα συμμετάσχει και στα 50χλμ. βάδην στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.



Ο Έλληνας αθλητής, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο Ντούντιτσε της Σλοβακίας, όπου διένυσε τα 50χλμ. βάδην σε 3 ώρες 55.12, εξασφάλισε το υψηλό όριο συμμετοχής στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, το ερχόμενο καλοκαίρι.



Ο 24χρονος κατέλαβε την πέμπτη θέση, ενώ νικητής του αγώνα ήταν ο ολυμπιονίκης Άλεξ Σβάτσερ (Ιταλία) με 3.40.58 κι ακολούθησαν οι Λούκατς (Πολωνία) 3.44.24 και Σικόρα (Πολωνία) 3.46.51.



Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη συγκεκριμένη επίδοσή του ο Παπαμιχαήλ πέρασε στη δεύτερη θέση όλων των εποχών στα 50χλμ. βάδην από το 3.54.11 του Σπύρου Καστάνη.



«Την προηγούμενη εβδομάδα μετά τον αγώνα στο Λουγκάνο είχα αμφιβολίες. Δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω. Βασικά δεν ήξερα τι θα βρω μπροστά μου. Τελικά ήρθε μια σπουδαία επίδοση, νέο ατομικό ρεκόρ και υψηλό όριο για το Λονδίνο. Σε αυτό το εγχείρημα πίστεψε περισσότερο ο προπονητής μου. Το έβλεπε ότι μπορώ να τα καταφέρω. Αυτό που εγώ ήθελα κυρίως ήταν να τερματίσω. Στη διάρκεια της κούρσας με έπεισε πως μπορώ να τα καταφέρω» είπε ο Παπαμιχαήλ και συμπλήρωσε:



«Πλέον έχουμε μπροστά μας όλο τον χρόνο να δουλέψουμε σωστά και να κάνουμε τον προγραμματισμό μας. Ίσως αγωνιστώ σε κάποιο μίτινγκ, όμως αυτό θα το αποφασίσουμε στο μέλλον. Το τι θα κάνουμε στους Ολυμπιακούς θα το αποφασίσουμε στην πορεία. Θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο, που με έκανε να πιστέψω σε όλο αυτό».



24wro








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment