Sunday, March 18, 2012

5 παράξενα σπορ που πρέπει να δοκιμάσετε!







Ποιό είναι το αγαπημένο σας άθλημα?Μπάσκετ? Ποδόσφαιρο? Βόλλευ?


Μα αυτά είναι πολύ συνηθισμένα! Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω "ιδιόμορφα" σπόρ και σίγουρα θα βρείτε την επόμενή σας δραστηριότητα!




















1)Chess Boxing


Ο απόλυτος συνδυασμός μυικής και πνευματικής δύναμης!Οι διαγωνιζόμενοι ανταγωνίζονται στο box και το σκάκι εναλλάξ.Απορίας άξιο είναι πως μετά απο τόσα χτυπήματα στο κεφάλι, μπορούν να σκεφτούν σωστά και να αναπτύξουν στρατηγικές στον αγώνα σκακιού.Μπράβο!!




2)Πάρε την αγαπημένη σου και τρέχα!


Να ένα άθλημα που θα μπορούσατε να κάνετε με το αμόρε σας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, βέβαια μόνο οι άντρες γυμνάζονται καθώς πρέπει να κουβαλήσουν τα "βάρη" δηλαδή τις γυναίκες τους και να περάσουν διάφορα εμπόδια,μέχρι να φτάσουν στον τερματισμό.Νικητής είναι αυτός που θα κόψει το νήμα πρώτος, χωρίς ωστόσο να χάσει απο τις πλάτες του τη σύντροφό του.Το συγκεκριμένο άθλημα ξεκίνησε απο τη Φινλανδία αλλά τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί και σε άλλες χώρες.








3)Παλέψτε...με τα δάχτυλα των ποδιών σας!


Σωστά διαβάσατε!Πρόκειται για παγκόσμιο διαγωνισμό πάλης με δάχτυλα ποδιών που πρωτοξεκίνησε το 1976 σε μια μπυραρία στην Αγγλία. Μάλιστα το 1997 οι διοργανωτές ήθελαν να συμπεριληφθεί το σπόρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, χωρίς ωστόσο, το αίτημά τους να γίνει δεκτό.Αναρωτιόμαστε γιατί...


4)Ώρα για Bossaball!


Το Bossaball είναι ένα συναρπαστικό άθλημα που εφευρέθηκε στην Ισπανία και μοιάζει με βόλλευ, αλλά έχει και στοιχεία ποδοσφαίρου, γυμναστικής και καποέϊρα.Κάθε πλευρά του γηπέδου έχει τραμπολίνο,  το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να πηδήξουν πολύ ψηλά, ωστε να πιάσουν και να κλοτσήσουν την μπάλα. Το θέαμα είναι εντυπωσιακό, ενώ πέρα απο σωστή εκγύμναση  προσφέρει και άφθονη διασκέδαση.


5)Κυνηγήστε το τυρί!


Ένας παράξενος διαγωνισμός που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε ποιός κατεβαίνει πιο γρήγορα έναν λόφο, εμείς ή μία μπάλα απο τυρί! Αυτό το απίστευτο άθλημα διεξάγεται κάθε χρόνο στην Αγγλία και οι διαγωνιζόμενοι τρέχουν όσο πιο γρήγορα μπορούν προσπαθώντας να αγγίξουν το τυρί με την άκρη του ποδιού τους.Πάντως, δεν υπάρχει πάντα νικητής.Μάλλον το τυρί τρέχει πιο γρήγορα...























ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment