Thursday, March 22, 2012

5 λάθη που καταστρέφουν το στυλ σου...






Πιστεύεις ότι το στυλ σου είναι μοναδικό και ξεπερνάς ακόμα και την Τάμτα σε πρωτοτυπία. 



Προτού ανοίξεις το δικό σου fashion μπλογκ, τσέκαρε μήπως κάνεις λάθη που καταστρέφουν το στυλ σου χωρίς να το συνειδητοποιείς.



Μπερδεύεις πολλές τάσεις της μόδας μαζί στην ίδια εμφάνιση:


Το mix & match έχει τα όριά του και σίγουρα το να φορέσεις όλες της τάσεις της μόδας μαζί, μπορεί να σε μεταβάλει σε κινούμενο πατρινό καρναβάλι. Προσπάθησε κάθε εμφάνισή σου να επικεντρώνεται σε μία από τις τάσεις της άνοιξης ή του καλοκαιριού και φυσικά ότι φοράς να ταιριάζει στο σώμα σου και στο στυλ σου.


Έβαλες όλα τα σακουλιασμένα και φαρδιά ρούχα μαζί:


Υπάρχουν ημέρες που όλες θέλουμε να φορέσουμε ένα τσουβάλι και να βγούμε στο δρόμο. Βέβαια, η τακτική του να φορέσεις όλα τα φαρδιά ρούχα μαζί, όχι μόνο δεν κρύβει τυχόν ατέλειες αλλά σε κάνει να μοιάζεις πιο μεγαλόσωμη. Αντί να κρύβεσαι πίσω από τεράστια ρούχα, φρόντισε να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία. Αν για παράδειγμα η κοιλίτσα σου δείχνει πρησμένη, καμουφλάρισέ την κάτω από ριχτό μπλουζάκι και συνδύασε το με φούστα τζιν που θα αφήνει ακάλυπτα τα όμορφα πόδια σου.


Έβαλες όλα τα στενά μαζί;


Κάποιες φορές σε κάποια κομμάτια ναι μεν το φερμουάρ κλείνει αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σου εφαρμόζουν γάντι. Προσπάθησε να είσαι ρεαλίστρια σχετικά με τα νούμερα ρούχων που προτιμάς, γιατί το πολύ στενό σκοτώνει... το στυλ! Φρόντισε να μπορείς να αναπνέεις μέσα στα ρούχα που φοράς.


Δεν περιποιείσαι σωστά τα ρούχα σου:


Δίνεις τόσα χρήματα για να αγοράσεις ξεχωριστά κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σου αλλά αφιερώνεις τόσο μα τόσο λίγο χρόνο και κόπο για να τα περιποιηθείς σωστά. Ο τρόπος είναι ένας: κρατάς τις ετικέτες και πλένεις ή στεγνώνεις ή σιδερώνεις τα ρούχα σου όπως ακριβώς πρέπει.


Το καλσόν στο χρώμα του δέρματος:


Μόνο η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να ξεφεύγει με ένα τέτοιο σφάλμα. Κατά τα άλλα, αυτό το γυαλιστερό nude καλσόν μπορεί να χαντακώσει ακόμα και το πιο αξιοζήλευτο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου. Κι επειδή η εποχή σε ωθεί να σφάλεις, μην σε δω με σορτσάκι τζιν και καλσόν στο χρώμα του δέρματος, κάηκες!






womenonly.gr






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment