Sunday, March 18, 2012

Θέλει 6.500 ευρώ το μήνα για κούρα η Άνιστον



Μετά την αποκάλυψη πως είναι εθισμένη... στις πλαστικές επεμβάσεις, αυτό που η ίδια
αποκάλεσε «laser πορνό», νέες πληροφορίες θέλουν την Jennifer Aniston να ξοδεύει μηνιαίως ούτε λίγο ούτε πολύ 6.500 ευρώ για την περιποίησή της.



Μόνο για το δέρμα της «επενδύει» πάνω της 1.611 ευρώ το μήνα.



Αναλυτικά, πέρα από το laser peeling που έκανε πρόσφατα, η Jennifer Aniston χρησιμοποιεί μια κρέμα μόνο για το λαιμό της εταιρείας «Euoko» με κρύσταλλους από τον πλανήτη Άρη το κόστος της οποίας υπολογίζεται στα 688 ευρώ. Επίσης χρησιμοποιεί για τον καθαρισμό του προσώπου της την Neutrogena Facial Cleansing Bar, Dr. Hauschka Rose Day Cream, και Mila Moursi Rejuvinating Serum. Ακόμη κάνει συχνά τα Red Carpet Facials στο «Tracie Martyn Spa». Σε όλα τα παραπάνω υπολογίστε άλλα 943 ευρώ.



Συνεχίζουμε με το σώμα. Το ποσό είναι 2.741,28 ευρώ το μήνα.



Κάνει γυμναστική και yoga τρεις φορές την εβδομάδα με την personal trainer και φίλη της Mandy Ingber, με κόστος 228,44 ευρώ την ώρα. «Νιώθω ότι κάνω διαλογισμό, γυμναστική και παρέα με τη φίλη μου, όλα σε μία μόνο ώρα», λέει η Jennifer.



Τέλος, για δίαιτα και διατροφή ξοδεύει 2.092 ευρώ το μήνα.



Την Jennifer συμβουλεύει η διαιτολόγος Carrie Wiatt, η οποία σχεδιάζει ειδικά γεύματα γι’ αυτήν. Μία συνεδρία με την Carrie κοστίζει 228,51 ευρώ, ενώ τα ειδικά γεύματα που ετοιμάζει η εταιρεία της διαιτολόγου «Diet Designs» και παραδίδει στο σπίτι, κοστίζουν 294,61 ευρώ. Δηλαδή 523,17 την εβδομάδα.











ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment