Thursday, March 8, 2012

70χρονη.. κατέβαζε torrents ερωτικού περιεχομένου;

Ε, πάει, αυτό ήταν. Αν ισχύει η είδηση που ακολουθεί, έφτασαν τα έσχατα του κόσμου…






Αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω όταν μαθαίνω ότι εβδομηντάχρονη χήρα -και γιαγιά- από το Σαν Φρανσίσκο κατηγορείται ότι κατέβαζε από το Διαδίκτυο παράνομα torrents ερωτικού περιεχομένου, κοινώς πορνό.



Μάλιστα, κινδυνεύει να...

υποχρεωθεί να πληρώσει 150 χιλιάδες δολάρια πρόστιμο για το υλικό που φέρεται να έχει κατεβάσει! Κι εσύ που νομίζεις ότι μόνο οι νέοι ασχολούνται με τέτοιου είδους θεάματα… Όπως βλέπεις, πλανάσαι πλάνην οικτρά.

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι μαζί με την εβδομηντάχρονη έχει ασκηθεί δίωξη και σε άλλους χρήστες του BitTorrent, οι οποίοι φέρονται να έχουν κατεβάσει παράνομο πορνό υλικό και τους προτάθηκε να πληρώσουν 3.400 δολάρια, βάσει εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Η εβδομηντάχρονη, όμως, αρνήθηκε να καταβάλει έστω κι ένα δολάριο, υποστηρίζοντας ότι δε γνωρίζει καν τι εστί BitTorrent κι ότι κάποιος θα χάκεψε το ασύρματο Wi-Fi δίκτυό της, το οποίο ήταν ξεκλείδωτο και θα κατέβασε το παράνομο υλικό.

Τώρα η ίδια σκοπεύει να καταφύγει στα δικαστήρια ισχυριζόμενη ότι εφόσον είναι εύκολο να χακέψουν τις ιστοσελίδες της Sony και του Πενταγώνου, τι πιθανότητες έχει να τη γλυτώσει ένας ιδιώτης; Εδώ που τα λέμε δεν έχει και πολύ άδικο.




ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment