Monday, March 19, 2012

7 πράγματα που δεν μας λέει ο κομμωτής μας




Image and video hosting by TinyPic

7. Στεγνωτήρες μαλλιών και μασιές για ίσιωμα και μπούκλες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται τακτικά



Μερικά κομμωτήρια σε γενικές γραμμές τείνουν να μην σας εξηγήσουν τη φθορά της τρίχας με την τακτική χρήση με στεγνωτήρα μαλλιών που μπορεί να προκαλέσει το ίσιωμα.



6.

Ότι δεν είναι σε θέση να σας βοηθήσουν με τα προβλήματά σας

Πολλοί από τους πελάτες πηγαίνουν κομμωτήριο με ένα φορτίο των προβλημάτων στους ώμους τους και αποφασίζουν να μιλήσουν γι αυτά. Η κομμώτρια δεν θα γυρίσει να πει ότι δεν θέλει να ακούσει ή ότι δεν είναι σε θέση να σας βοηθήσει με τα προβλήματα σας. Έτσι σας ακούνε υπομονετικά .



5. Να πλένετε τα μαλλιά σας όσο το δυνατόν λιγότερο

Οι κομμωτές θα πρέπει να σας πούνε να πλένετε τα μαλλιά σας όσο το δυνατόν λιγότερο και όχι καθημερινά.



4. Όταν δεν φαίνεστε καλά

Οι κομμωτές σας βλέπουν και όταν είστε στα καλύτερά σας και όταν είστε στη χειρότερη σας. Όταν δεν αισθάνεστε φανταστικά δεν θα σας πουν ότι δείχνετε άσχημα, στις περισσότερες περιπτώσεις θα σκεφτούν κάτι θετικό να πούν, σε μια προσπάθεια να σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα.



3. Έχετε τη πρώτη γκρίζα τρίχα στα μαλλιά σας

Αυτό είναι ένα από αυτά τα ευαίσθητα θέματα που πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να ξέρουν, ειδικά όταν πιθανότητα δεν έχουν παρατηρήσει τα πρώτα γκρίζα μαλλιά τους. Ε σε αυτή τη περίπτωση οι κομμωτές κρατούν το στόμα τους κλειστό, εκτός φυσικά αν το φέρει η συζήτηση.

2. Δεν σας θυμάται

Αν σκεφτείτε τον αριθμό των ατόμων που περνούν καθημερινά μέσα από το κομμωτήριο, οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα θυμάται την προηγουμενη φορά είναι πολλές. Μερικοί άνθρωποι ζητούν το χτένισμα της προηγούμενης φοράς, μα η κομμωτήρια δεν έχει ιδέα τι ήταν αυτό.



1. Αυτό το χτένισμα που επιλέξατε δεν σας ταιριάζει

Υπάρχουν τόσοι πολλοί από εμάς που έχουμε πάει σε ένα κομμωτήριο και έχουμε ζητήσει ένα χτένισμα κάποιας διάσημης . Πιστεύουμε ότι θα φανεί φανταστικό, η κομμώτρια ξέρει αλλα δεν μας λέει ότι αυτό το ύφος θα φανεί διαφορετικό σε εμάς. Συχνά μας μένει να το διαπιστώσουμε με σκληρό τρόπο μετά, όταν κοιτάμε στον καθρέφτη.

www.e-selida.com











ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment