Tuesday, March 6, 2012

Εκρυβε στο στομάχι του 80 “αβγά” κοκαΐνης

Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν διαπίστωσαν ότι ένας έμπορος ναρκωτικών είχε καταπιεί ογδόντα «αβγά» που περιείχαν κοκαΐνη προκειμένου να τα εισαγάγει στη χώρα μας.




Ενάμισι κιλό λευκής σκόνης έκρυβε μέσα στο στομάχι του ένας 31χρονος Νιγηριανός, που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έπειτα από πληροφορίες που είχαν οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών.
Οι έμπειροι αστυνομικοί της υπηρεσίας, των οποίων τα μάτια έχουν δει πολλά, όταν ο Νιγηριανός άρχισε να… γεννά τα «αβγά» που είχε στο στομάχι του, έπαθαν σοκ! «Εχει «γεννήσει» πάνω από ογδόντα ανισοβαρή «αβγά» κόκας, δηλαδή κάτι παραπάνω από ενάμισι κιλό κόκα. Πραγματικά, πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα που έχει εντοπιστεί διεθνώς και αφορά μεταφορά ναρκωτικών μέσα στο στομάχι» λέει χαρακτηριστικά στην «Espresso» αξιωματικός της Δίωξης.
Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για έναν ευτραφή Νιγηριανό, ο οποίος θα μετέφερε κοκαΐνη προκειμένου να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά. Ετσι, όταν πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο, αστυνομικοί της Δίωξης πραγματοποίησαν έλεγχο στις αποσκευές του, χωρίς όμως να βρουν κάτι ύποπτο.
Πλέον η επόμενη κίνηση ήταν -με τη συναίνεση του ίδιου- να πάνε σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως το στομάχι του περιείχε περισσότερα από ογδόντα σακουλάκια κοκαΐνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νιγηριανός δεν έχει μιλήσει ακόμα στους αστυνομικούς, λόγω του… τοκετού, καθώς μέχρι αργά χθες το βράδυ έβγαζε «αβγά» κοκαΐνης. Οι αστυνομικοί περιμένουν να συνέρθει ο 31χρονος προκειμένου να τον ανακρίνουν, ώστε να διαπιστωθούν οι σύνδεσμοί του στην Αθήνα. Οι άνθρωποι δηλαδή που θα παραλάμβαναν τα «αβγά» της κόκας και θα την έριχναν στις πιάτσες των τοξικομανών.
Αυτό πάντως που έχει διαπιστωθεί με σιγουριά από την αστυνομία είναι η διαδρομή που ακολούθησε ο Νιγηριανός για να φτάσει στη χώρα μας. Στο Λάγος της Νιγηρίας κατάπιε την κόκα, την οποία του έδωσε συμπατριώτης του που την έφερε από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όπου ζει μεγάλη κοινότητα Νιγηριανών.





ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment