Thursday, March 29, 2012

Αυτοκίνητο σε τρελή πορεία ... παρέσυρε έξι άτομα σε κηδεία..έξαλοι οι συγγενείς έβγαλαν έξω τον 82 χρόνο οδηγό και τον τσάκισαν στο ξύλο.

Εκδορές στο πρόσωπο φέρει ο 82χρονος οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από τους συγχωριανούς του μετά το ατύχημα.


Οι τραυματίες παρίσταντο σε κηδεία όταν τους παρέσυρε το όχημα - Μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κ.Υ. Μοιρών και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο - Οι δύο φέρουν σοβαρότερα τραύματα.....



Έξι ανθρώπους παρέσυρε ένα αυτοκίνητο περίπου στις 12.00 τι μεσημέρι της Τετάρτης, στο χωριό Γρηγοριά του δήμου Φαιστού.



Το όχημα το οποίο, μόλις πριν από λίγες ώρες, είχε πάρει ο ιδιοκτήτης του από το συνεργείο (!) ξαφνικά δεν μπορούσε να "κόψει" ταχύτητα, καθώς "έκοψαν" τα φρένα, με αποτέλεσμα στο πέρασμά του να παρασύρει έξι ανθρώπους που εκείνη την ώρα παρευρίσκονταν σε κηδεία. Το αυτοκίνητο θα είχε παρασύρει πιθανότατα κι άλλους ανθρώπους αν μπροστά του δε βρισκόταν ... η νεκροφόρα που ανέκοψε την ξέφρενη πορεία του.



Όλα συνέβησαν στο δρόμο προς το νεκροταφείο, ο οποίος είναι κατηφορικός. Προπορευόταν η νεκροφόρα, ακολουθούσαν οι συγγενείς και οι οικείοι της εκλιπούσης, και το αγροτικό αυτοκίνητο του ηλικιωμένου ακολουθούσε. Όταν έσπασαν τα φρένα, ο οδηγός πανικοβλήθηκε και δε σκέφτηκε να "τραβήξει" το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα κάτω από τις ρόδες να πέσουν δύο άτομα και να παρασυρθούν ακόμη τέσσερα.



Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα από την Αγία Βαρβάρα, τις Μοίρες, το Κ.Υ. Σπηλίου και το Ηράκλειο.

Σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας ενός 54χρονου άνδρα - ενός από τους έξι που παρασύρθηκε χθες από αγροτικό αυτοκίνητο στη Γρηγοριά του δήμου Φαιστού . Ο 54χρονος πάντως είναι εκτός κινδύνου και αφού εγχειρίστηκε στη λεκάνη, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου, ενώ έχει χάσει πολύ αίμα, γι'αυτό και το περιβάλλον του απευθύνει έκκληση για αίμα Β αρνητικό ή 0 αρνητικό. Όποιος επιθυμεί θα ήταν σημαντικό να προσέλθει για να δώσει αίμα από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 13.30 το μεσημέρι είτε τις απογευματινές ώρες, μέχρι και τις 19.30.



Στο Βενιζέλειο νοσηλεύονται ακόμη, αλλά σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, ένας 88χρονος με θλαστικά τραύματα στο μέτωπο και ένας 33χρονος με τραύματα στο κεφάλι, τα οποία πάντως δεν εμπνέουν ανησυχία.



Όσο για τον 82χρονο οδηγό του αγροτικού αυτοκινήτου φέρει εκδορές και τραύματα στο πρόσωπο, κυρίως από ... τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τους συγχωριανούς του αμέσως μετά το περιστατικό...


eglimatikotita







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment