Tuesday, March 13, 2012

9χρονη βούτηξε από ύψος 40 μέτρων επειδή την μάλωσε η νταντά


Τραγικό θάνατο βρήκε 9χρονο κοριτσάκι
που έκανε βουτιά από τον 15ο όροφο κτιρίου στη Ναντέρ, κοντά στο Παρίσι, μετά από επίπληξη της γκουβερνάντας της.

Μέχρι στιγμής, η πιο πιθανή εκδοχή φαίνεται να είναι αυτή της αυτοκτονίας, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των γαλλικών ΜΜΕ.

Την περασμένη Κυριακή, η νταντά που πρόσεχε την μικρή και τις δυο αδερφές της 6 και 8 ετών, μάλωσε την 9χρονη, η οποία κατευθύνθηκε προς ένα από τα δωμάτια, αφού είχε ενημερώσει τις αδερφές της για την επίπληξη και για ...την πρόθεσή της να πέσει από το παράθυρο. Όπως είπαν τα κορίτσια αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η 9χρονη έλεγε κάτι τέτοιο, οπότε δεν θορυβήθηκαν.

Όταν η γκουβερνάντα μπήκε στο δωμάτιο, ήταν πλέον πολύ αργά. Το κοριτσάκι είχε όντως πέσει στο κενό από τον 15ο όροφο, δηλαδή από ύψος 40 μέτρων, πατώντας σε μια καρέκλα που είχε τοποθετήσει μπροστά από το ανοιχτό παράθυρο.

Η αστυνομία έφθασε αμέσως και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η μικρή δεν έφερε σημάδια που να φανερώνουν κακοποίηση. Η νταντά σοκαρισμένη, εισήχθη στο νοσοκομείο και δεν μπόρεσε να δώσει κατάθεση, ενώ η προηγούμενη γκουβερνάντα των παιδιών που μένει στο εν λόγω κτίριο, δήλωσε ότι νιώθει «σα να έχασε την κόρη της».

Η τραγική είδηση έχει προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα και σύγχυση, αφού η συντετριμμένη μητέρα του θύματος και αρκετοί γείτονες αρνούνται να αποδεχθούν την εκδοχή της αυτοκτονίας.
«Δεν αυτοκτόνησε, έπεσε!» εξανίσταται η μητέρα. Κάποιοι γείτονες υποστηρίζουν ότι η 9χρονη έπεσε κατά λάθος την ώρα που μιλούσε με μια φίλη η οποία βρισκόταν κάτω, ενώ συγγενικό πρόσωπο ισχυρίζεται ότι η μικρούλα απλώς προσπάθησε να φτιάξει την κουρτίνα.

Ορισμένοι ένοικοι καταγγέλλουν την κακή διατήρηση του παλαιού κτιρίου και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προστατευτικές κατασκευές στα «ελαττωματικά» παράθυρα. Οι αρμόδιοι για το κτίριο πάντως αρνούνται ότι υπάρχουν κακοτεχνίες.

Τώρα, οι κάτοικοι κάνουν έρανο για να συνδράμουν οικονομικά την μητέρα η οποία σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Parisien, δεν είναι σε θέση να καλύψει τα έξοδα της κηδείας.
News24.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment