Saturday, March 10, 2012

Οργή για το γκέι μπαρ που ρίχνει πόρτα στις γυναίκες


Οργή για το γκέι μπαρ που «ρίχνει πόρτα» στις γυναίκες

Ένα δημοφιλές γκέι μπαρ του Σικάγου κατηγορείται ότι απαγορεύει την είσοδο σε...


στρέιτ γυναίκες, μετά τις 11 το βράδυ. Το μπαρ είναι από τα πιο γνωστά στην περιοχή Μπόισταουν, όπου συχνάζουν οι ομοφυλόφιλοι της πόλης.



Ωστόσο, η περιοχή αποτελεί αγαπημένο μέρος διασκέδασης για στρέιτ γυναίκες που θέλουν να απολαύσουν το χορό και το ποτό τους, χωρίς να γίνονται στόχος αδιάκριτων αρσενικών.



Το μπαρ Wang's έκανε δυσάρεστη έκπληξη στης πελάτισσες όταν ανάρτησε μία επιγραφή με τη φράση «μόνο άνδρες μετά τις 11μμ». Σαν να μην έφθανε αυτό, πολλές γυναίκες κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα προσβλητικής συμπεριφοράς στο συγκεκριμένο μπαρ. Κάποιες εκδιώχθηκαν, άλλες πλήρωσαν πολύ ακριβά τα ποτά τους και άλλες αντιμετώπισαν την περιφρόνηση του προσωπικού.



Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος υποστηρίζουν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι αν κάποια γυναίκα εκδιώχθηκε από το μαγαζί, αυτό συνέβη επειδή μπορεί να «είχε πιεί πολύ» ή να «παραφερόταν».



Οι ίδιοι όμως, δεν εξήγησαν τι σημαίνει η επιγραφή έξω από το μαγαζί τους. Κάποια μέλη της γκέι κοινότητας πιστεύουν ότι η κίνηση γίνεται για να προστατευθεί η ταυτότητα ανδρών που το παίζουν στρέιτ, αλλά... ξεσκεπάζονται πίσω από τους πυκνούς καπνούς του Wang's.




24ωρο






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment