Thursday, March 29, 2012

Τι ζώδιο είναι ο γάμος σου;





Ετοιμάζεσαι να βάλεις την κουλούρα ή μήπως αναρωτιέσαι αν θα στεριώσει ο γάμος σου;
Τότε καλά θα κάνεις να δει τι ζώδιο είναι ο γάμος σου και να διαβάσεις παρακάτω για να ανακαλύψεις το μέλλον της σχέσης και του γάμου σου αλλά και ποιο είναι το μυστικό για να πετύχει όπως θέλεις...


Κριός ( 21 Μαρτίου-21 Απριλίου): μπορεί τη μία να πετάς στα σύννεφα με τον άντρα σου και σε ένα λεπτό να πέσουν οι τσακωμοί βροχή! Οι εντάσεις φέρνουν καβγάδες φαινόμενο που είναι συχνό αλλά οι περιόδους ηρεμίας δεν λείπουν! Φέτος οι γάμου που θα ανήκουν στο ζώδιο θα είναι ιδιαίτερα ευνοημένοι, χάρη στην παρουσία του Δία!
Το μυστικό: είναι η εναλλαγή στην εξουσία! Έτσι αφού τα ηνία αλλάζουν συνεχώς χέρια δε θα υπάρχει κανείς αδικημένος και ο έρωτας θα κρατάει γερά!

Ταύρος (21 Απριλίου-20 Μαϊου): η σταθερότητα και η σιγουριά είναι χαρακτηριστικά που θα έχει η σχέση σου αν παντρευτείς στο ζώδιο του Ταύρου! Μην ανησυχείς γιατί τίποτα δεν πρόκειται να σου λείψει , αλλά και τα οικονομικά σας θα είναι μια χαρά ενώ οι γάμοι που έγιναν στο ζώδιο του Ταύρου, θα είναι πολύ ευνοημένοι το 2012 , χάρη στον Ερμή.
Το μυστικό: για να κρατήσεις το γάμο σου ζωντανό, μαγείρεψέ του τα αγαπημένα του φαγητά και κάντε μαζί πράγματα που θα σας δέσουν ακόμη περισσότερο!

Δίδυμοι (21 Μαΐου- 21 Ιουνίου): είστε ένα ζευγάρι γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια με έντονη κοινωνική ζωή και συχνές εξορμήσεις σε κοντινούς και μακρινούς προορισμούς. Γενικά είστε παιχνιδιάρικο ζευγάρι και τα απρόοπτα δε θα λείπουν από το γάμο σας ενώ ίσως λείπει η βαθιά στοργή. Αν ο γάμος σας ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων να είσαι σίγουρη ότι θα είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι το υπόλοιπο του 2011, χάρη στον Κρόνο.
Το μυστικό: η πλήξη είναι ο εχθρός αυτής της σχέσης και αυτό που έχετε να κάνετε είναι να την κρατήσετε ζωντανή με νύχια και με δόντια.

Καρκίνος (22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου):το σπίτι είναι για εσένα και το ταίρι σου είτε είστε παντρεμένοι είτε απλά πρόκειται να παντρευτείτε, το σπίτι είναι ο χώρος που χαλαρώνετε και ηρεμείτε! Η διακόσμηση του σπιτιού παίζει μεγάλο ρόλο για εσάς και δίνετε πολύ βάση στα έπιπλα και τη διακόσμησης γενικά αφού περνάτε πολύ από το χρόνο σας μέσα σε αυτό. Αν πρόκειται να παντρευτείτε φέτος στο ζώδιο του Καρκίνου, τότε απόφυγε την περίοδο των εκλείψεων στο ζώδιο σου.
Το μυστικό: ίσως οι φόβοι να ρουτινιάσετε να είναι αρκετοί είναι όμως στο χέρι σας να βάλετε την τρυφερότητα πάνω απ'όλα και να ερωτευτείτε από την αρχή, διατηρώντας την σπίθα του έρωτα σας ζωντανή!

Λέων (23 Ιουλίου- 23 Αυγούστου): είστε σίγουρα ένα πολύ γοητευτικό ζευγάρι που ίσως κάποιες φορές έχετε και ξεσπάσματα ζήλιας αρκεί να ελέγχετε τα οικονομικά σας για να είστε μια χαρά. Το 2011 είναι μια πολύ ευνοική χρονιά για τους γ΄μαους που θα γίνουν και ανήκουν στο ζώδιο, χάρη στη θετική επίδραση του Δία και του Ουρανού.
Το μυστικό: ποιος κλέβει την παράσταση στη σχέση δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα του κόσμου και αν δε το ξεχνάτε αυτό όλα θα πάνε τέλεια!

Παρθένος (24 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου): η σιγουριά είναι αυτό που χαρακτηρίζει τη σχέση και το γάμο σας αν είστε ήδη παντρεμένοι. Ο γάμος σας θα είναι πολύ καλά οργανωμένος και η ζωή σας θα είναι γεμάτη χαρά και ευχαρίστηση. Μη φοβάστε να εκδηλώσετε την αγάπη και τη στοργή που τρέφετε ο ένας για τον άλλον! Το 2012 είναι πιο ευνοϊκή χρονιά για να προγραμματίσετε το γάμο σας στο ζώδιο του Παρθένου!
Το μυστικό: η κριτική καλό θα είναι να μην γίνεται συνέχεια, έτσι ώστε τα προβλήματα να μην παίρνουν τεράστιες διαστάσεις αλλά αντίθετα να λύνονται γρήγορα και εύκολα.

Ζυγός(23/9-23/10): ο αμοιβαίος σεβασμός και η λογική χαρακτηρίζουν το γάμο σας αν ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού. Η κοινή σας ζωή είναι σούπερ και το βασικό είναι να ακούτε πάντα ο ένας τη γνώμη του άλλου. Έτσι θα καταφέρετε να έχετε έναν υπέροχο γάμο ενώ αν σκοπεύεις να το πάρεις το παλικάρι μέσα στο 2011, πρόσεξε ποια ημερομηνία θα επιλέξεις για το γάμο σου!
Το μυστικό: μην απαιτείς πάρα πολλά από το σύντροφο σου για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα και διαλύσεις τη σχέση και το γάμο σου για το τίποτα.

Σκορπιός(24/10-21/11): πρόκειται για μια σχέση που δε θα γίνει ποτέ βαρετή και σίγουρα είναι αντι-παραδοσιακή και χαρακτηρίζεται από την αναγέννηση και ανανέωση! Αν τώρα θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας τότε το 2011 είναι αρκετά ευνοϊκό, σε αντίθεση με το 2012 που δεν είναι τόσο.
Το μυστικό: η συνενοχή ανάμεσα και στους δυο σας αλλά και το να ζείτε την κάθε στιγμή της ημέρας είναι το μυστικό για να κρατήσετε αυτή τη σχέση ζωντανή και να παραμείνετε ερωτευμένοι για πάντα!

Τοξότης(22/11-21/12): είστε κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας έτοιμοι να τα μαζέψετε και να κάνετε ένα ταξίδι, αφού ο γάμος ή η σχέση σας ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη. Το σπίτι σας είναι ένα λιμάνι, με φίλους και συγγενείς να πηγαινοέρχονται συνεχώς και οι δύο χαρακτηρίζεστε από την ανάγκη να γνωρίσετε και να γνωρίσετε τον κόσμο, ενώ δεν αποκλείετε κάποιος παό τους δυο να μπλέξει σε μια εξωσυζυγική σχέση. Αν ετοιμάζεστε να παντρευτείτε φέτος τότε ο γάμος σας θα αποδειχθεί σούπερ και θα έχει διάρκεια.
Το μυστικό: τα ηνία της σχέσης αν εναλλάσσονται τότε να είσαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!


Αιγόκερως(22/12-19/1): να είσαι σίγουρη ότι έχεις δίπλα σου ένα μόνιμο σύντροφο και ότι αυτή η σχέση ή ο γάμος θα έχει διάρκεια και θα χαρακτηρίζεται από σταθερότητα. Τα δωράκια και οι εκπλήξεις μπορεί να είναι απαραίτητα σε μια σχέση αλλά δεν είναι το παν και καλά θα κάνει να το έχεις στο μυαλό σου και να σκέφτεσαι περισσότερο την ουσία. Μπορεί αυτός ο έρωτας να δείχνει κάπως ψυχρός αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ καυτός. Πρόσεξε την ημερομηνία που θα επιλέξεις τόσο το 2011 όσο και το το2012.
Το μυστικό: η φροντίδα του σπιτιού και η σωστή διαχείριση των οικονομικών είναι το κλειδί για να διατηρήσετε ζωντανό το γάμο σας.

Υδροχόος(20/1-18/2): ξέχασε τι σκηνές ζήλιας και τα κλάματα αλλά και τις υστερίες και μην ξεπερνάς τα όρια του συντρόφου σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Χάρη του Κρόνου οι γάμοι που θα γίνουν στο ζώδιο του Υδροχόου ευνοούνται μέσα στο 2011.
Το μυστικό: αν σεβαστείς τις ανάγκες του συντρόφου σου και έχετε μια κοινωνική ζωή που δε σας επιτρέπει να βαριέστε τότε να είστε σίγουρες ότι όλα θα πάνε υπέροχα στη σχέση αυτή!

Ιχθείς(19/2-20/3): η τρυφερότητα είναι στα φόρτε της αν ο γάμος σα ανήκει στο ζώδιο αλλά μια σχετική ακαταστασία στο σπίτι ίσως προκαλεί εντάσεις με το σύντροφο σου. Αν αυτό που θέλεις είναι να βλέπεις το σπίτι πάντα τακτοποιημένο τότε μάλλον δεν επέλεξες καλά σύντροφο αλλά αν αυτό που θέλεις είναι τρυφερότητα στο φουλ τότε είσαι μια χαρά!
Το μυστικό: μη δώσεις σημασία στην ακαταστασία του συντρόφου που μπορεί να σου τη δίνει στα νεύρα και όλα θα πάνε τέλεια.



tromaktiko










ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment