Thursday, March 29, 2012

Όσα θέλει κάθε άντρας σε μια γυναίκα


Νομίζεις πως το μόνο που θέλει είναι μια γυναίκα Μπίμπο στο πλευρό του που να μην έχει άποψη και να χαζογελάει διαρκώς!

Θα εκπλαγείς αν σου πούμε πως δεν είναι αυτά τα κριτήρια για ένα αρσενικό, ειδικά στην περίπτωση που θέλει να κάνει σχέση μαζί σου. Άλλα είναι τα προτερήματα και χαρακτηριστικά που ψάχνει!



1. Εκείνος θέλει μια σχέση που η καλή επικοινωνία είναι δεδομένη:

Μην νομίζεις πως σε προτιμά κρυψίνους, να καταπιέζεις τα θέλω σου. Ίσα ίσα, που μέσα στη σχέση σε προτιμά ειλικρινή, να λες τι θες κι όχι να μαζεύεις παράπονα για να σκάσεις και να τον σκάσεις. Καλή επικοινωνία σημαίνει μιλάμε ανοιχτά για ό,τι μας απασχολεί, καλό ή και κακό (ειδικά τα δύσκολα θέματα τα αγόρια τα αποφεύγουν και τα κορίτσια τα φέρνουν στο τραπέζι συζητήσεων πλαγίως).Προσοχή: όταν μιλάμε για επικοινωνία, αυτή πρέπει να γίνεται με όρους διαλόγου. Το να ξεκινάς τον εξάψαλμο, φυσικά και τον ωθεί να κλείσει τα αυτιά του σε κάθε σου ανάγκη.

2. Εκείνος θέλει στο πλευρό του μια γυναίκα ανεξάρτητη και γεμάτη αυτοπεποίθηση

Ναι, θέλει να κάνετε πράγματα μαζί. Ναι, θέλει να ζητάς τη γνώμη του πάνω σε κάτι που σε απασχολεί. Αυτό δεν σημαίνει πως το σχήμα σιαμαίοι του ταιριάζει. Αυτό που ζητά είναι να διατηρήσετε την διαφορετική σας ταυτότητα, να συνεχίσει δηλαδή να κάνει (και να κάνεις φυσικά) τα πράγματα που συνηθίζατε προτού γνωριστείτε.
Προσοχή: το σχήμα στο οποίο εκείνος κάνει ό,τι θέλει με τους φίλους του κι εσύ οργανώνεις τη ζωή σου γύρω από το πρόγραμμά του ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ. Κάπου θα σου βγει ένα παράπονο, κάπου θα κουραστεί να σε βλέπει να μιζεριάζεις, κάπου θα το χάσετε το τρένο.

3. Εκείνος θέλει να του μιλάς ανοιχτά για ό,τι σε απασχολεί

Το να του δίνει ρόλο μάντη που πρέπει να διαβάσει τα μηνύματα που στέλνεις και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, είναι ότι χειρότερο. Έτσι, μέσα από τέτοιες παρεξηγήσεις, αρχίζουν οι μεγαλύτεροι καυγάδες σε ένα δεσμό. Μην τον κατηγορείς διαρκώς – που δεν έπλυνε τα πιάτα, που δεν προχωράει η σχέση σας, που ξέχασε να σε πάρει τηλέφωνο- πάρε στα χέρια σου τα θέλω σου και έκφρασέ τα. Αν κι εκεί παίξει τον κωφό, τότε μάλλον η σχέση αυτή δεν πάει πουθενά.Προσοχή: άσε τα τερτίπια και τους πλάγιους τρόπους για να τον παγιδεύσεις σε μια σχέση. Μίλα ανοιχτά για όσα θέλεις, κι αυτό θα το εκτιμήσει σίγουρα.

 4. Εκείνος θέλει να υπάρχει και λίγο χιούμορ στη σχέση

Τα πολύ σοβαρά και παρεξηγησιάρικα κορίτσια, τα τρώει η μαρμάγκα. Εκείνος θέλει να έχει δίπλα του ένα κορίτσι αληθινό, που και θα γελάει, και λάθη θα κάνει και το χαβαλέ της και θα δεχτεί και ένα σχόλιο παραπάνω, χωρίς να πιάνεται από λέξεις. Όχι, δεν σε θέλει σούπερ μοντέλο αλλά αντίθετα λατρεύει τα πιασίματά σου. 'Όχι, δεν θέλει να περάσει καλά και να σε αφήσει. Αντίθετα, θέλει να δει πόσο ταιριάζετε για να δεις αν μπορεί να προχωρήσει!Προσοχή: μην συγχέεις το χιούμορ με την διαρκή πάλη ανάμεσά σας. Άλλο να πειράζεστε χαριτωμένα διαρκώς, άλλο να κάνετε κακεντρεχή σχόλια ο ένας για τον άλλο.

 5. Εκείνος θέλει να πιστεύει στη σχέση και στην πίστη σου σε εκείνον

Η εμπιστοσύνη στη σχέση, όσο κι αν φαντάζει εξωπραγματικό, είναι και για εκείνον πολύ σημαντική. Η δέσμευση (εφόσον την πάρει απόφαση) είναι για τον καλό σου θεμέλιος λίθος, για αυτό το πράγμα που έχετε μαζί.Προσοχή: πολλές φορές, στην προσπάθειά μας να το παίξουμε άνετες στη σχέση ή να τον κάνεις να ζηλέψει, καταλήγεις να γκεμίζεις τα θεμέλια της σχέσης σας και της εμπιστοσύνης που σου όχι. Μην νομίζεις πως όλα είναι μάταια: όχι, δεν είναι σίγουρο πως θα σε απατήσει!

6. Εκείνος θέλει να ξέρεις πως να τον περιποιηθείς

Τη σήμερον ημέρα, με εσένα να δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να έχεις να διαχειριστείς χιλιάδες πράγματα, ο ρόλος του άντρα αφέντη έχει χαθεί ανεπιστρεπτί. Ο καημένος και σε σκέφτεται και ξέρει ότι κουράζεσαι. Έλα όμως που θέλει να τον περιποιείσαι και λίγο. Ένα χάδι, ένα ωραίο φαγητό, ένα πλυμένο και σιδερωμένο πουκάμισο, είναι πράγματα μικρά αλλά αρκετά για να κολλήσει μαζί σου.

 Προσοχή: δεν χρειάζεσαι να μεταμορφωθείς σε σούπερ γούμαν για να του δείξεις ότι τα μπορείς όλα. Κάνε το καλύτερο δυνατό αλλά μην το παρακάνεις. Αν είσαι σούπερ θηλυκό και στο δρόμο (ειδικά μετά από μια πρόταση γάμου) τα φορτώσεις όλα στον κόκορα, θα τον κάνεις να τρέχει με ελαφρά πηδηματάκια.

womenonly


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment