Tuesday, March 20, 2012

«Γουρούνα» για μεγάλα γκάζια







Το γρηγορότερο quad-bike στον κόσμο που σίγουρα τραβάει τα βλέμματα και μία τιμή που αγγίζει τα 202.891 ευρώ, δυστυχώς δεν θα μπορεί να οδηγηθεί στους δρόμους.








Η κατασκευάστρια εταιρεία, Lazareth, υποστηρίζει το Wazuma V8 θα είναι τόσο ισχυρό, που θα το καθιστά όχημα πίστας και μόνο. Το συλλεκτικό κομμάτι αυτό, μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα πολυτελών οχημάτων JamesList, η οποία απευθύνεται ως επί των πλείστων σε δισεκατομμυριούχος.



Κατασκευάστηκε το τρέχον έτος, με την εταιρεία να το περιγράφει ως ένα «άτυπο τρίκυκλο όχημα», μιας και οι δύο πίσω τροχοί του συνδέονται μεταξύ τους. Με βάρος στα 650 κιλά, το πανάκριβο όχημα είναι ικανό για μεγάλες ταχύτητες, σύμφωνα με τους κατασκευαστές, ο ισχυρός κινητήρας 250 bhp είναι ικανός για μία τελική 240 χλμ/ώρα.



Η αγγελία στην JamesList αναφέρει ότι «η διαχείριση του κινητήρα μπορεί τροποποιηθεί και να παρακολουθεί από έναν υπολογιστή».



Για να συμπληρώσει την υψηλή απόδοση του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων του, το Wazuma διαθέτει επίσης τεράστια φρένα Brembo και μια μοναδική ανάρτηση, ενώ χρησιμοποιεί 18άρες ζάντες με αγωνιστικά λάστιχα.



Στην πραγματικότητα αποτελεί ένα μωσαϊκό εξαρτημάτων από πολλές μάρκες, όπως κινητήρα από Ferrari, κιβώτιο έξι ταχυτήτων και τιμόνι από μία BMW M3.








«Γουρούνα» για μεγάλα γκάζια


«Γουρούνα» για μεγάλα γκάζια


«Γουρούνα» για μεγάλα γκάζια








proho.gr











ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment