Thursday, March 29, 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ιδιοκτήτης καφέ έδειρε σερβιτόρο… επειδή του ζήτησε δεδουλευμένα


Με ύβρεις και χαστούκια επιτέθηκε επιχειρηματίας της Πάτρας σε σερβιτόρο, επειδή του ζήτησε μέρος
των οφειλόμενων αποδοχών για να μπορέσει να αγοράσει τρόφιμα για να ζήσει. Ο υπάλληλος ζήτησε από τον επιχειρηματία να του δώσει κάποια προκαταβολή ως έναντι των οφειλομένων, ώστε να μπορέσει να πληρώσει το ενοίκιο και....





να προμηθευτεί τρόφιμα για να μπορέσει να ζήσει. Ο επιχειρηματίας, όπως δημοσιεύει το dete.gr απάντησε με ύβρεις και φωνές στο αίτημα του υπαλλήλου, ενώ του πέταξε 100 ευρώ, λέγοντάς του ότι τα επόμενα χρήματα που θα λάβει θα είναι μετά το Πάσχα, στις 23 Απρίλη.

Όταν ο σερβιτόρος διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να ζήσει με 100 ευρώ για έναν ολόκληρο μήνα, τότε δέχθηκε επίθεση από τον επιχειρηματία, ο οποίος του επιτέθηκε και τον χαστούκισε. Ο νεαρός σερβιτόρος αποχώρησε από το κατάστημα και έσπευσε να καταθέσει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα.

Την επομένη, αφού πρώτα τον εξέτασε ιατροδικαστής, ζήτησε βοήθεια από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας και ήδη έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες κατά του επιχειρηματία, καθώς ο σερβιτόρος εργαζόταν ανασφάλιστος για πάνω από 5 μήνες.
tsantiri.gr




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment