Thursday, March 8, 2012

Το κορίτσι που έγινε αγόρι και έχει κοπέλα!!

 Στα 16 της κατάλαβε πως ανήκει σε ξένο σώμα αφού μπορεί…

να γεννήθηκε κορίτσι, ωστόσο μέσα της ένιωθε αγόρι. Ο λόγος για τη Νικόλ Κούπερ της οποία η ταυτότητα γράφει πια Τζέισον και στο φύλο άρρεν.



Ωστόσο, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, η Νικόλ έκανε τη δική της διαδρομή μέχρι να προβεί στην....

αλλαγή φύλου. Αρχικά προσπάθησε να κάνει σχέσεις με αγόρια αλλά δεν της έβγαινε.



Ο Τζέισον υπήρξε τυχερός αφού είχε συμπαραστάτες δίπλα του, την οικογένειά του και τους φίλους του.



Μάλιστα, όταν πλέον είχε βεβαιωθεί πως η μόνη λύση ήταν η αλλαγή φύλου το ανακοίνωσε στα αγαπημένα του πρόσωπα τα οποία ουδέποτε τον χλεύασαν.



"Ζήτησα από τους φίλους μου να μου προτείνουν ονόματα. Εκείνοι δεν γέλασαν, ούτε εξεπλάγησαν. Αντιθέτως συμμετείχαν με προθυμία και επέλεξαν τελικά το Τζέισον", είπε ο 19χρονος.



"Προσπάθησα τόσο σκληρά να γίνω όπως τα άλλα κορίτσια, αλλά μισούσα το κάθε δευτερόλεπτο. Προσπάθησα ακόμα και να συνάψω ρομαντική σχέση με ένα αγόρι όταν ήμουν 15 χρονών, αλλά δεν άντεχα να το φιλήσω και η σχέση τελείωσε μέσα σε ένα μήνα. Ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής μου, αλλά με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν μπορούσα να ζω σαν κορίτσι", συμπλήρωσε.



Από την πλευρά της, η μητέρα του είπε: "Μια μέρα βρήκα ένα γράμμα στην κουζίνα, στο οποίο προσκαλούσαν τη Νικολ σε μια κλινική αλλαγής φύλου στη Γλασκόβη. Αναρωτήθηκα τι θα έκανε εκεί και όταν την ρώτησα, κάθισε και μου τα εξήγησε όλα. Εκείνο το βράδυ έκλαψα πολύ για την κόρη που έχανα. Γρήγορα όμως συνειδητοποίησα ότι θα μεταμορφωνόταν σε ένα υπέροχο γιο και ένιωσα περηφάνια με την δύναμή της!"



Ο Τζέισον δεν είναι μόνος αφού στο πλευρό του έχει την 18χρονη Ρεμπέκα με την οποία διατηρεί σχέση το τελευταίο οκτάμηνο.

http://www.dinatos.info/








ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment