Wednesday, March 21, 2012

Ποια χαρακτηριστικά μαγνητίζουν τους άνδρες...








Οι άντρες σε όλο τον κόσμο μαγνητίζονται από παρόμοιους τύπους γυναικών.
Ποια είναι τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά στις προτιμήσεις τους; Ανακαλύψτε τα στη συνέχεια…




• Γυναίκες που χαμογελούν συχνά. Μία χαμογελαστή γυναίκα δείχνει αμέσως φιλική, προσιτή και χαρούμενη. Κανείς δε θέλει να έχει δίπλα του μίζερους ανθρώπους.


• Γυναίκες με αυτοπεποίθηση. Οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση δείχνουν να έχουν τον έλεγχο και να είναι χαρούμενες με τη ζωή τους. Η αυτοπεποίθηση είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού στις διαπροσωπικές σχέσεις.


• Γυναίκες που είναι πρόκληση. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν απαντούν στα τηλεφωνήματα ή κάνουν πως δεν έχουν χρόνο για να βγουν ραντεβού. Αυτό που εννοούμε λέγοντας πρόκληση είναι το ότι οι γυναίκες δεν επιδιώκουν τη γνωριμία, συνεχίζουν να συμπεριφέρονται φυσιολογικά και αφήνουν τον άντρα να κάνει τη δουλειά. Να θυμάστε πως στη σχέση με έναν άντρα, όσο λιγότερα κάνετε, τόσο περισσότερα θα κάνει εκείνος.


• Γυναίκες με χιούμορ. Οι περισσότεροι άντρες προτιμούν γυναίκες που τους κάνουν να γελάνε και που γελάνε και οι ίδιες με τα αστεία τους.


• Γυναίκες που είναι cool. Αυτό σημαίνει να είναι χαλαρές, να χαίρονται που βρίσκονται μαζί τους, να μην κάνουν τραγικά τα πράγματα και να μην τους πιέζουν. Μία cool γυναίκα δεν παραπονιέται πολύ και δε συμπεριφέρεται σα να έχει πολλά προβλήματα στο κεφάλι της, ξέρει πότε να δίνει στον άλλο τον χώρο και τον χρόνο του και έχει τη δική της ζωή.


• Γυναίκες που είναι αδύνατες. Οι περισσότεροι άντρες παρατηρούν πρώτα ένα καλοσχηματισμένο σώμα και στη συνέχεια δίνουν προσοχή στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι γυναίκες με «πιασιματάκια» τους είναι αδιάφορες!


• Γυναίκες που έχουν βάλει τη ζωή τους σε μία τάξη. Κανένας άντρας δε θέλει μια γυναίκα η οποία δεν έχει κανέναν έλεγχο στη ζωή της επειδή ακόμα κι από τον πρώτο καιρό μιας γνωριμίας έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το πώς θα ήταν η ζωή τους, ο γάμος τους ή ακόμα και η οικογένειά τους με αυτή τη γυναίκα.


• Γυναίκες που αποπνέουν μυστήριο. Οι γυναίκες αυτού του τύπου είναι εκείνες που δεν λένε τα πάντα, αυτές που δε συζητούν με κάθε λεπτομέρεια ότι κι αν συμβαίνει στη ζωή τους. Αυτό το πέπλο μυστηρίου τους αφήνει να έχουν κάτι για να ανακαλύψουν.

beautetinkyriaki.gr










ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment