Friday, March 9, 2012

Γιατί τη μισεί τόσο η Αντζελίνα;

: Τη ζηλεύει. Τη μισεί. Και την καταριέται να πέσει σε βαθύ ύπνο. Η νέα εξιστόρηση του κλασικού παραμυθιού
της Ωραίας Κοιμωμένης...

από την πλευρά της (αδικημένης;) κακιάς μάγισσας έχει καθυστερήσει περισσότερο από το μέσο όρο αναμονής ενός πρότζεκτ, παρά τη συμφωνία της Αντζελίνα Τζολί να πρωταγωνιστεί και το γυαλισμένο σενάριο της πένας των καρτούν, Λίντα Γούλβερτον. Δεν αποκλείεται βέβαια οι δικές της υποχρεώσεις στη Βοσνία να ήταν μεταξύ άλλων η βασική αιτία της καθυστέρησης του «Maleficent». Πλέον η Ντίσνεϊ έχει στα χέρια της σταρ – πρωταγωνίστρια, σκηνοθέτη ( από το πουθενά ο Ρόμπερτ Στρόμπεργκ όταν ο Τιμ Μπάρτον εγκατέλειψε το πλοίο) και απέμενε τι άλλο; Μια κοιμωμένη.

Η νεαρή Ελ Φάνινγκ που τελευταία σύχναζε στους σιδηροδρόμους του Σπίλμπεργκ (Super 8), στο ζωοολογικό κήπο του Ματ Ντέιμον (We Bought a Zoo) και νωρίτερα στις πολυτελείς σουίτες που έκλεισε γι' αυτήν και τον κινηματογραφικό μπαμπά της η Σοφία Κόπολα (Somewhere) πριν η μικρή γνωρίσει τον δικό της μπαμπά στο Twixt, θα είναι η Ορόρα, η πριγκίπισσα του παραμυθιού που πέφτει επάνω στο αδράχτι της Άντζι.



Δεν ξέρουμε τι δυνατότητες μπορεί να δώσει στην αντεστραμμένη υτήν εκδοχή του κλασικού ένας άγνωστος με το όνομα Μαρκ Στρόμπεργκ, αλλά για να μην τον αδικούμε και τελείως, να αναφέρουμε ότι έχει εμπειρία ως production designer στη μπαρτονική «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» και στον επερχόμενο «Oz: The Great and Powerful» (μάλλον αυτή η προϋπηρεσία σε υλικό Ντίσνεϊ του έδωσε πόντους), ενώ υπογράφει και τα εφέ σε περιπέτειες τύπου “G. I. Joe”, “Πειρατές της Καραϊβικής” και “Fast and Furious”.

24wro

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment